Το νέο Audi A6 θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του μέσα στο επόμενο έτος. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πρώτες του, αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Το νέο Audi A6 θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του μέσα στο επόμενο έτος. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πρώτες του, αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Το μέλλον του Audi A6

(7/10/2016)

Πιο ενδιαφέρον από ποτέ σχεδιαστικά, ελαφρύτερο, αεροδυναμικότερο και με νέους οικολογικούς κινητήρες, το νέο A6 δείχνει το μέλλον της γερμανικής μάρκας.

Το Audi A6 μπαίνει στην 5η του γενιά και η Audi ετοιμάζεται για να μας φέρει ένα από τα πιο high-tech μοντέλα της των τελευταίων ετών. Αλλωστε, το νέο γερμανικό μεγάλο σεντάν εξελίσσεται για πρώτη φορά μαζί με το 4θυρο μεγάλο κουπέ A7 2ης γενιάς, αλλά και τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της Audi, το A8. Τα τρία αυτά νέα μοντέλα θα μοιραστούν την πλατφόρμα, τους κινητήρες και την ανάρτησή τους, ενώ και σχεδιαστικά θα βασιστούν πάνω στο πρωτότυπο Prologue της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες το 2014.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Super σε σχεδίαση

Το πρωτότυπο Prologue αποτέλεσε το αισθητικό προοίμιο για τη νέα γερμανική λιμουζίνα, με την Audi να μας έχει δείξει ένα άκρως δυναμικό και «αεράτο» μεγάλο κουπέ. Σε αυτό λοιπόν θα βασιστεί σχεδιαστικά το νέο Audi A6, όπως μας αποκαλύπτουν και οι κατάσκοποί μας. Έτσι, θα δούμε ένα αρκετά εντυπωσιακό νέο μεγάλο μοντέλο, όπου στο εμπρόσθιο τμήμα του θα δεσπόζει η χρωμιωμένη πολυγωνική μάσκα των μοντέλων της εταιρείας. 
 
Ακρως εντυπωσιακές θα είναι και οι εισαγωγές του προφυλακτήρα στα άκρα του, με αιχμηρές θέσεις για τους προβολείς ομίχλης. Στον όλο δυναμισμό του εμπρόσθιου τμήματος θα συμβάλλουν και οι επιθετικοί προβολείς με high-tech φώτα ημέρας. Εκτός τώρα του εμπρόσθιου μέρους, το αμάξωμα του νέου A6 χαρακτηρίζεται από τις άκρως αεροδυναμικές του γραμμές και την α λα 4θυρου κουπέ σχεδίαση του πίσω τμήματος, με την κεκλιμένη κολώνα της οροφής. Τα φωτιστικά σώματα είναι χαρακτηριστικά της Audi, με τα απαραίτητα πλέον LED στοιχεία της κατηγορίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto