Το επόμενο Opel Insignia θα ξεχωρίσει για τη σχεδίασή του. Οι κινητήρες του θα ξεκινούν από τα 1,4 λτ. με turbo (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Το επόμενο Opel Insignia θα ξεχωρίσει για τη σχεδίασή του. Οι κινητήρες του θα ξεκινούν από τα 1,4 λτ. με turbo (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Με κινητήρες από 1,4 λτ.

7.667 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2015)

Με τον ανταγωνισμό να ενισχύεται, η Opel δυναμώνει το Insignia προσφέροντας του μια πιο επιθετική σχεδίαση, αλλά και μια ευρεία γκάμα κινητήρων.

Με μια ματιά: • Σε νέα πλατφόρμα• Με επιθετική σχεδίαση• Κινητήρες από 1.400 κυβικά• Λανσάρισμα το 2017Η νέα γενιά του Insignia αναμένεται το 2017 για να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανανέωση της γκάμας των μοντέλων της Opel. To γερμανικό μεσαίο θα βασιστεί σε μια νέα πλατφόρμα, την εξέλιξη της γνωστής E2 της GM, που δεν θα αλλάξει δραστικά τις διαστάσεις του (ίδιο περίπου μήκος, ελαφρώς αυξημένο μεταξόνιο), ωστόσο η πλατφόρμα αυτή θα το βοηθήσει να μειώσει το βάρος του, με άμεσα οφέλη σε κατανάλωση, επιδόσεις και ρύπους.
Παράλληλα, θα υπάρξει ανανέωση και στο κομμάτι των κινητήρων του, αφού θα δούμε για πρώτη φορά τον 1,6 diesel των 136 ίππων που γνωρίζουμε και από τα υπόλοιπα μοντέλα της Opel. Επίσης, παρών θα είναι ο turbo βενζινοκινητήρας 1,6 λτ. SIDI (170 PS) του υπάρχοντος Insignia, αλλά και ο νέος 1.400άρης turbo των 145 ίππων του νέου Astra.Ακόμη πιο μοντέρνο σχεδιαστικάΤο Insignia έτσι κι αλλιώς έχει ξεχωρίσει για τις α λα κουπέ γραμμές του και πλέον, στη νέα του γενιά η Opel θα τονίσει περαιτέρω την παρουσία του οικογενειακού της μοντέλου. Σύμφωνα με τους κατασκόπους μας, σημείο αναφοράς της σχεδίασης του επόμενου Insignia είναι οι τεράστιες εισαγωγές του αέρα στις άκρες του εμπρόσθιου προφυλακτήρα και τα λεπτά φανάρια τεχνολογίας LED. 
Η χρωμιωμένη μάσκα διατηρεί το σχήμα της και είναι μεγαλύτερη, ενώ τον δυναμισμό ενισχύουν οι έντονες ακμές στο καπό αλλά και κατά μήκος του αμαξώματος. Σε κάθε περίπτωση, η σχεδίαση θα παίξει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά. Στα αμαξώματα τέλος, το νέο Insignia, αρχικά θα παρουσιαστεί 4θυρο και 5θυρο, το στέισον βάγκον θα ακολουθήσει ένα χρόνο μετά (2018), ενώ στα τέλη του 2018 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και με fastback αμάξωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda