Αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του μελλοντικού Opel Insignia.

Αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του μελλοντικού Opel Insignia.

Scoop: Opel Insignia

12.102 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2016)

Με δυναμική και premium εμφάνιση, κορυφαίες τεχνολογίες, 1.000άρη κινητήρα και μεγαλύτερες διαστάσεις, η δεύτερη γενιά του Opel Insignia έρχεται να τονώσει τον ανταγωνισμό στη μεσαία κατηγορία.

What Is new
  • Νέα γενιά
  • Μεγαλύτερο σε διαστάσεις
  • Και με 1000άρη κινητήρα
  • Παρουσίαση τέλη του 2016
To 2ης γενιάς Opel Insignia όπως φαίνεται και από τις αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες μας, προβάλλει αρχικά στο σύνολό του ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο σχεδιαστικό προφίλ που του προσδίδει επιπλέον κύρος. Το αμάξωμα διακρίνεται για τις έντονες γραμμές που διατρέχουν τα πλαϊνά του και το γενικότερο αεροδυναμικό του σχήμα, καθιστώντας το επιπλέον αρκετά πιο δυναμικό σε σχέση με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει. 
Στο εμπρός μέρος, οι επιρροές από τη σχεδίαση του νέου Opel Astra είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, με τη μεγάλη μάσκα της εταιρείας και τα νεύρα που διατρέχουν το καπό και καταλήγουν σε αυτή, να αποτελούν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά εκεί. Τα φωτιστικά σώματα αντίθετα είναι μικρότερα σε όγκο από εκείνα του Astra και καταλαμβάνουν μικρό -αναλογικά με τον όγκο όλου του εμπρός μέρους - χώρο, ωστόσο προσδίδουν περισσότερο δυναμική στο νέο Insignia. Αντίστοιχα δυναμική αναμένεται και η πίσω όψη του νέου Insignia.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw