3 φωτογραφίες »

Το χωρίς ρύπους επερχόμενο μοντέλο της Skoda εντοπίστηκε κάπου στις ¶λπεις.

Σε δοκιμές το Skoda Enyaq iV (+vid)

2.034 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2020)

Η Skoda συνεχίζει να πραγματοποιεί τις δοκιμές εξέλιξης του ηλεκτρικού Enyaq iV και ένα νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας μεταξύ άλλων το ηλεκτρικό SUV να τραβά και ένα τρέιλερ.

Το χωρίς ρύπους επερχόμενο μοντέλο της Skoda εντοπίστηκε κάπου στις Άλπεις, όπου μεταξύ άλλων χρησιμοποίησε και το πλήθος των στροφών που υπάρχουν προκειμένου οι μηχανικοί να βγάλουν ακόμα περισσότερα συμπεράσματα για αυτό. Φυσικά το γνωστό καμουφλάζ ήταν και πάλι παρών, αλλαγμένο ωστόσο από αυτό με το οποίο η τσεχική μάρκα είχε χρησιμοποιήσει όταν μας σύστησε για πρώτη φορά το Enyaq iV.
 
Από κει και πέρα σε αντίθεση με την εξωτερική εμφάνιση που παρουσιάζεται ιδιαίτερα φειδωλή στην άντληση πληροφοριών, η Skoda έχει γνωστοποίηση αρκετά στοιχεία του «πράσινου» SUV της.
 
Το Enyaq θα είναι διαθέσιμο με τρεις επιλογές μπαταρίας 55, 62 και 82 kWh, με την ισχύ να ξεκινά από τους 148 ίππους και να φτάνει και τους 306 στην ισχυρή vRS έκδοση. Η αυτονομία του βασικού μοντέλου θα ανέρχεται στα 340 χιλιόμετρα ενώ το κορυφαίο σε αυτονομία Enyaq iV 80 θα μπορεί να κινηθεί για 500 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Skoda, το Enyaq θα κατασκευαστεί στο Boleslav από τα τέλη του 2020 και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Μία πρώτη έκδοση που θα ονομαστεί «Founder`s Edition» θα είναι διαθέσιμη σε 1.895 μονάδες προκειμένου να σηματοδοτήσει τη γενέθλια της μάρκας πριν από 125 χρόνια.  

Δείτε το βίντεο
 

NEO TRAFIC
moto