Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα εμπρός φώτα.

Και με πίσω αεροτομή.

Σε δοκιμές το VW I.D hatch

2.673 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2018)

Πολλά είναι τα κοινά που θα έχει το μοντέλο παραγωγής με το concept που παρουσιάστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του I.D ηλεκτρικού hatchback της Volkswagen ήρθαν στο φως της δημοσιότητας εν μέσω δοκιμών του μοντέλου στην Νότια Αφρική.

Αν και το πρωτότυπο έχει πάνω του βαρύ καμουφλάζ, φαίνεται πως θα υιοθετεί αρκετά μεγάλο μέρος από την σχεδίαση του concept σε μεγάλο ή μικρό βαθμό. Το αμάξωμα φαίνεται πως έχει το ίδιο σχήμα ενώ τα εμπρός φωτιστικά σώματα, αν και είναι λίγοτερο ριζοσπαστικά, έχουν ίδια σχεδίαση. Τέλος, ο μπροστά προφυλακτήρας φαίνεται ελαφρώς διαφορετικός ενώ στο πίσω μέρος το μάτι πέφτει στην μικρή αεροτομή και τα μεγαλύτερα πίσω φώτα.
 
Τα περισσότερα μοντέλα της I.D γκάμας της VW θα είναι πισωκίνητα ή τετρακίνητα και θα βασίζονται πάνω στην ολοκαίνουρια MEB πλατφόρμα. Η ηλεκτρική τους αυτονομία υπολογίζεται πως τα φτάνει από τα 321 έως και 547 χιλιόμετρα.

Συγκεκριμένα, το I.D hatchback θα μπει σε παραγωγή μέσα στο επόμενο έτος, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως θα γίνει διαθέσιμο για αγορά το 2020.
 

home pro
moto