Σε μαύρο και ροζ χρώμα η Maserati MC20 του Ντέιβιντ Μπέκαμ
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε μαύρο και ροζ χρώμα η Maserati MC20 του Ντέιβιντ Μπέκαμ

3.660 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2021)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σχεδίασε και δημιούργησε την δική του Maserati MC20 μέσα από το πρόγραμμα Fuoriserie με βάση τα χρώματα της ομάδας του στις ΗΠΑ.

Ο Μπέκαμ δημιούργησε την δική του Maserati MC20

Όπως οι περισσότερες πολυτελείς εταιρείες, η Maserati δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να εξατομικεύσουν το μοντέλο τους μέσα από το πρόγραμμα Fuoriserie. O βετεράνος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε ακριβώς αυτό και αποφάσισε να επιδείξει το καινούριο του αυτοκίνητο στον κόσμο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μπέκαμ: «Απόλαυσα την εμπειρία να σχεδιάσω την δική μου MC20»

«Ήμουν πάντα φίλος της αυτοκίνησης και το απόλαυσα την εμπειρία να σχεδιάσω και να δημιουργήσω την δική μου MC20 μέσα από το πρόγραμμα Fuoriserie. Tα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν το δικό τους χαρακτήρα είτε είναι κάποιο μοντέλο, ένα χρώμα ή κάποιες πινελιές στο εσωτερικό», δήλωσε ο Μπέκαμ.

Μαύρο αμάξωμα, ροζ το έμβλημα της MC20 και οι δαγκάνες

Η MC20 του Μπέκαμ είναι εμπνευσμένη από την ομάδα στην οποία είναι ιδιοκτήτης, την Miami United FC, αφού είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα και έχει ροζ λεπτομέρειες, όπως και η εμφάνιση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ειδικότερα, το αμάξωμα είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα, ενώ τα εμβλήματα, οι πίσω κολώνες και τα γράμματα «Maserati» έχουν ματ μαύρο χρώμα. Ροζ είναι το MC20 έμβλημα στο πλάι αλλά και οι δαγκάνες φρένων Brembo. Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
vw