Βρετανός τουρίστας πήγε στο Dubai, νοίκιασε μια Lamborghini Huracan Και τότε ξεκίνησαν όλα.

Σε μια μέρα 45.000 δολάρια σε κλήσεις

4.832 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2018)

Τουρίστας νοίκιασε μια Lamborghini Huracan και κατάφερε σε λίγες μόλις ώρες να του κόψουν 45.000 δολάρια σε κλήσεις για παραβίαση ορίου ταχύτητας. Ποιος θα πληρώσει τώρα;

Βρετανός τουρίστας κατάφερε σε μια μέρα να του κόψουν 45.000 δολάρια σε κλήσεις ταχύτητας. Πιο συγκεκριμένα, ένας βρετανός τουρίστας νοίκιασε την προηγούμενη Τρίτη στο Ντουμπάι μια Lamborghini Huracan και βγήκε στον μεγαλύτερο δρόμο των ΗΑΕ , όπου άρχισε να τρέχει παραβιάζοντας συνεχώς το όριο ταχύτητας.

Σύμφωνα με το BBC σε λίγες μόλις ώρες, κατάφερε να ενεργοποιήσει μία-μία όλες τις κάμερες του δρόμου μήκους 347 μιλίων με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν, ούτε λίγο ούτε πολύ 45.000 δολάρια σε κλήσεις. Μάλιστα σύμφωνα με αραβικά μέσα, η ανώτερη ταχύτητα που έπιασε ξεπέρασε τα 240 χλμ/ώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο AutoΤρίτη

Η εταιρεία που του νοίκιασε την Huracan, αποκάλυψε ότι κράτησε το διαβατήριο του Βρετανού σαν εγγύηση, ωστόσο τώρα αρνούνται να δεχτούν πίσω το όχημα φοβούμενοι ότι θα πρέπει να πληρώσουν εκείνοι τις κλήσεις, καθώς αυτές βαραίνουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος και όχι τον οδηγό εφόσον αυτός δεν είναι πολίτης της χώρας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, το αυτοκίνητο βρίσκεται ακόμα παρκαρισμένο στο ξενοδοχείο του Βρετανού ενοικιαστή. «Είναι δικό του λάθος και αυτός πρέπει να πληρώσει».

Τέλος συμπλήρωσε πως «ο κύριός μας φόβος είναι μήπως πάει στην πρεσβεία της χώρας του και δηλώσει απώλεια του διαβατηρίου του, με αποτέλεσμα να γυρίσει νόμιμα στη χώρα του χωρίς να πληρώσει το τεράστιο ποσό».

Mercedes
moto