H Mercedes CLA 45 AMG έχει τον τρόπο να στίβει τα επινεφρίδια παράγοντας μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης, είτε στις ευθείες όπου η συνεχόμενη επιτάχυνση σε κολλάει στο κάθισμα, είτε σε μια φιδωτή διαδρο

H Mercedes CLA 45 AMG έχει τον τρόπο να στίβει τα επινεφρίδια παράγοντας μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης, είτε στις ευθείες όπου η συνεχόμενη επιτάχυνση σε κολλάει στο κάθισμα, είτε σε μια φιδωτή διαδρομή.

Οδική συμπεριφορά: Σπορ και αποτελεσματική

50.044 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2014)

Η CLA 45 AMG έχει τον τρόπο να περνάει η δύναμη του κινητήρα στο δρόμο και να μεταφέρει στον οδηγό τα σπορ ερεθίσματα, που επιβάλουν οι καταστάσεις. Με την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη 4κινηση να δουλεύει εξαιρετικά, τον πίσω τρίτο όγκο να βελτιώνει την κατανομή βάρους και την ανάρτηση να διαθέτει την απαραίτητη σκληρότητα, το αυτοκίνητο στρίβει εντελώς ουδέτερα. Οι κλίσεις στις στροφές είναι λογικές, το πάτημα εμπνέει απόλυτη σιγουριά, ενώ το τιμόνι, αν και θα θέλαμε να είναι ένα κλικ πιο βαρύ, έχει σωστή αίσθηση και μεταφέρει αρκετή πληροφόρηση Το ESP ενσωματώνει και το πρόγραμμα Curve Dynamic Assist, με το οποίο ο οδηγός επωφελείται με την μέγιστη δυνατή επιτάχυνση, όσο στρίβει! 

H Mercedes CLA 45 AMG έχει τον τρόπο να στύβει τα επινεφρίδια παράγοντας μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης, είτε στις ευθείες όπου η συνεχόμενη επιτάχυνση σε κολλάει στο κάθισμα, είτε σε μια φιδωτή διαδρομή. Τα  αγωνιστικών προδιαγραφών φρένα είναι εξωπραγματικά σε αίσθηση και αποτελεσματικότητα.

Αν θελήσεις, η CLA 45 AMG έχει τον τρόπο να ελαφρώσει την ουρά για να τοποθετηθεί στη στροφή, αλλά εδώ θα θέλαμε την τετρακίνηση να δίνει κάτι περισσότερο στον πίσω άξονα.

Τα όρια του αυτοκινήτου είναι τόσο υψηλά, που αν γίνει το λάθος και ξεπεραστούν οι αντιδράσεις είναι αστραπιαίες. Αν ξέρεις τον τρόπο και έχεις το στομάχι έχει καλώς…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda