• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Λιτή είναι η σχεδίαση συνολικά στο εσωτερικό της Octavia. Κάποιες πινελιές τονίζουν τον χαρακτήρα RS, ενώ η οθόνη ενισχύει το τεχνολογικό προφίλ της.

Οι χώροι δεν μεταβάλλονται στην κορυφαία έκδοση της Octavia παραμένοντας σημείο αναφοράς για την κατηγορία των μεσαίων. Ο χώρος αποσκευών (φωτό) έχει όγκο 590 λίτρα.

Εσωτερικό: Τεράστια και με σπορτίφ πινελιές

23.169 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/7/2018

Το εσωτερικό -όπως σωστά υποψιάζεστε- δεν διαφέρει από αυτό των υπολοίπων εκδόσεων και φέρει τις απαραίτητες σπορ πινελιές, όπως το σπορ τιμόνι με το κοφτό κάτω μέρος και τις κόκκινες ραφές, καθώς και μερικές ακόμη στην «φούσκα» του επιλογέα. Τα αλουμινένια πεντάλ και τα καλά σε στήριξη μπάκετ καθίσματα συμπληρώνουν τις διαφορές αυτής της έκδοσης, η οποία κατά τα άλλα διατηρεί το πρακτικό και καλαίσθητο προφίλ των υπολοίπων, με την οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα να ξεχωρίζει. 

Οι χώροι είναι τεράστιοι και εδώ, με τους πίσω επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους άφθονο χώρο για τα πόδια και επαρκή για τα κεφάλια τους, ενώ ο «σπηλαιώδης» χώρος αποσκευών έχει όγκο 590 λίτρα ή 568 λίτρα με ρεζέρβα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

77 διαθέσιμα άρθρα για SKODA  OCTAVIA