" />
 • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η αναβάθμιση του κινητήριου συνόλου δεν έχει συνοδευτεί με κάποια αισθητική αλλαγή, και έτσι το Skoda Rapid διατηρεί το «σοβαρό», οικογενειακό προφίλ του.

Το Skoda Rapid Spaceback είναι ουδέτερο και άνετο στο δρόμο, καθώς και με ικανοποιητική ποιότητα κύλισης.

Η ανάρτηση απορροφά αρκετές από τις λακκούβες του δρόμου, αφήνει στο αμάξωμα να παίρνει κλίσεις και δεν «κοπανά» παρά μόνο λίγο η πίσω.

Zoom στις λεπτομέρειες του Skoda Rapid Spaceback.

Zoom στις λεπτομέρειες του Skoda Rapid Spaceback.

Test: Skoda Rapid Spaceback

Διαβάστηκε από 32546 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/5/2017

Τo Skoda Rapid Spaceback που δοκιμάζουμε φορά τον αναβαθμισμένο 1,2 TSI των 110 ίππων του γκρουπ και εμφανίζεται ακόμη πιο ολοκληρωμένο, μιας και κερδίζει σε επιδόσεις και κατανάλωση. Κατά τα άλλα η συνταγή δεν έχει αλλάξει…

 
What is new
- 1,2 turbo βενζίνης με 110 ίππους
- Καίει 5,9 λτ./100 χλμ.
- Κοστίζει 14.400 ευρώ
 
Το Skoda Rapid Spaceback που δοκιμάζουμε δεν έχει κάτι το διαφορετικό όσον αφορά στην εμφάνισή του σε σχέση με το μοντέλο που γνωρίζουμε και κυκλοφορεί εδώ και 2 και κάτι χρόνια, ωστόσο κάτω από το καπό του έχει μία σημαντική διαφορά: Φορά τον αναβαθμισμένο 1,2 TSI βενζινοκινητήρα του γερμανικού γκρουπ, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται λίγο καλύτερο σε σχέση με πριν (την έκδοση δηλαδή των 105 ίππων) μιας και έχει κερδίσει ελαφρώς σε κατανάλωση και επιδόσεις. 
 
Προτού, όμως, επικεντρωθούμε στα νούμερα αυτά, ας μείνουμε στο νούμερο για να το αποκτήσεις. Για την ακρίβεια λοιπόν, το μοντέλο ξεκινάει από τα 14.400 ευρώ, μία τιμή που είναι αρκετά ανταγωνιστική για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ok, δεν είναι η χαμηλότερη που υπάρχει, ωστόσο είναι αρκετά ανταγωνιστική. Αλλωστε, από τον εξοπλισμό άνεσης ή ασφάλειας δεν υπάρχει κάποια σημαντική έλλειψη. Ας το δούμε, όμως, πιο αναλυτικά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • TOM

  Επειδή αναφέρθηκε μια δύο φορές το θέμα της τιμής ποια είναι στην ίδια κατηγορία και φθηνότερα;

    4
 • GEORGE1

  Η καταναλωση ειναι αυτη που γραφει το trip του αυτοκινήτου η με δικα σας οργανα; Γιατί εαν ειναι με δικα σας οργανα δειτα μήπως ειναι χαλασμενα... τωρα εαν ειναι το trip σιγουρα κλεβει τουλάχιστον 1 λιτρο

    3
 • Filos

  Τιμιο το βρισκω για τα λεφτα του. Το ονομα του σημαινει γρηγορος ,αν και δεν προοριζεται γι αυτό το σκοπό. Εχει υπεραρκετες επιδοσεις. Οσο καποτε τα GTI!