Η Skoda προς το παρόν το μόνο που λέει είναι πως το Vision GT είναι «ένα σύγχρονο αστικό σπορ SUV για την Κίνα».

Δεν αποκλείεται να βλέπουμε μία προεπισκόπηση του Kamiq GT.

Skoda Vision GT concept: Το νέο Kamiq GT;

4.234 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2019)

Η Skoda δε σταματά να εργάζεται πάνω στην κατηγορία των SUV, κάτι που απέδειξε για μία ακόμα φορά παρουσιάζοντας τα σκίτσα ενός νέου πρωτότυπου, του Vision GT.

Το μοντέλο δεν έκανε την εμφάνιση του σε κανονική μορφή στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης που βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο η μάρκα είπε πως αυτό θα συμβεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της πόλης Shenzhen που θα γίνει στις αρχές Ιουνίου. Η Skoda προς το παρόν το μόνο που λέει είναι πως το Vision GT είναι «ένα σύγχρονο αστικό σπορ SUV για την Κίνα».
 
«Εξετάζοντας» τα σκίτσα είναι προφανές ότι το Vision GT διαθέτει τη νέα γλώσσα σχεδίασης της Skoda. Τα πίσω φώτα και η 3D μάσκα θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τις ευρωπαϊκές εκδόσεις των Kamiq και Scala, ενώ οι προβολείς φαίνεται πως έχουν πάρει σχεδιαστικά στοιχεία από τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα του κινεζικού Kamiq.
 
Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω στοιχεία υπ όψιν μας, τολμούμε να πούμε πως δεν αποκλείεται να βλέπουμε μία προεπισκόπηση του Kamiq GT, η οποία λογικά θα προσφερθεί στην ευρωπαϊκή αλλά και σε άλλες παγκόσμιες αγορές. Τέλος να σημειωθεί πως επί του παρόντος η Skoda στην αγορά της Κίνας από πλευράς SUV πουλά τα Kamiq, Karoq, Kodiaq και Kodiaq GT, ενώ στο μέλλον αναμένεται να υπάρξει και ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό crossover βασισμένο στο Vision iV Concept
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο σίγουρο είναι πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Mercedes
moto