Η BRABUS συνεργάζεται με την εταιρεία Sunseeker που είναι ειδικός στα γιοτ και από κοινού παρουσιάζουν μια σπέσιαλ έκδοση του smart fortwo Cabrio που αντλεί έμπνευση από τη ναυτιλία.

Το αμάξωμα βάφτηκε στην απόχρωση Midnight Sapphire προς τιμήν του χρώματος της βαθιάς θάλασσας. Οι ρίγες Silver Lake Metallic αποτελούν σημείο αναφοράς στα πιο ρηχά νερά.

Η έκδοση Sunseeker διαθέτει το 898 κ.εκ. τρικύλινδρο turbo σύνολο που η BRABUS έχει ρυθμίσει στους 125 ίππους ισχύος και στα 200 Nm ροπής. Ο βελτιωτής έχει τοποθετήσει και νέο σύστημα εξάτμισης με τριπλή απόληξη.

Η ναυτιλιακή έμπνευση είναι ακόμα πιο έντονη στο εσωτερικό της έκδοσης Sunseeker. Οι δερμάτινες επενδύσεις έχουν ιβουάρ απόχρωση, ενώ αλουμίνιο καλύπτει τον επιλογέα, το χειρόφρενο και τα πεντάλ.

Κυρίαρχο στοιχείο της καμπίνας είναι το ξύλο τικ που καλύπτει το δάπεδο και το χώρο αποσκευών, ομοιάζοντας φυσικά με το κατάστρωμα ενός σκάφους.

Το BRABUS fortwo Sunseeker Limited Edition θα φτιαχτεί σε δέκα μόλις αντίτυπα. Στη Γερμανία, η τιμή του είναι στα 59.900 ευρώ!

To smart των 60.000 ευρώ

10.442 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2017)

H BRABUS θα φτιάξει 10 αντίτυπα ενός ιδιαίτερου smart fortwo Cabrio που αντλεί έμπνευση από τη ναυτιλία. Κοστίζει 60.000 ευρώ και προφανώς απευθύνεται σε αυτούς που έχουν ήδη το γιοτ. Ας γνωρίσουμε το BRABUS Sunseeker που τιμάται όσο μια Mercedes-AMG C 43…

Η BRABUS συνεργάζεται με την εταιρεία Sunseeker που είναι ειδικός στα γιοτ και από κοινού παρουσιάζουν μια έκδοση που αντλεί έμπνευση από τη ναυτιλία. Λόγος γίνεται για το BRABUS fortwo Sunseeker Limited Edition, το οποίο θα φτιαχτεί σε δέκα μόλις αντίτυπα.
 
Το όχημα που επελέγη ως βάση ήταν το smart fortwo Cabrio, στο οποίο η BRABUS φόρτωσε με ναυτιλιακής έμπνευσης εξαρτήματα και διακοσμητικά. Το αμάξωμα βάφτηκε στην απόχρωση Midnight Sapphire προς τιμήν του χρώματος της βαθιάς θάλασσας.
 
Οι ρίγες Silver Lake Metallic αποτελούν σημείο αναφοράς στα πιο ρηχά νερά, υπάρχουν γραφικά με πυξίδες στις κολόνες, ενώ οι carbon λεπτομέρειες στο πίσω μέρος της οροφής προσδίδουν έναν σπορ τόνο. Το ίδιο και η χαμηλωμένη ανάρτηση, αλλά και τα φουσκωμένα φτερά που κρύβουν τροχούς BRABUS 18 ιντσών.
   
Η ναυτιλιακή έμπνευση είναι ακόμα πιο έντονη στο εσωτερικό της έκδοσης Sunseeker. Κυρίαρχο στοιχείο της καμπίνας είναι το ξύλο τικ που καλύπτει το δάπεδο και το χώρο αποσκευών, ομοιάζοντας φυσικά με το κατάστρωμα ενός σκάφους. Οι ιβουάρ απόχρωσης δερμάτινες επενδύσεις διαθέτουν κεντημένη πυξίδα στο υποβραχιόνιο, ενώ αλουμίνιο καλύπτει τον επιλογέα, το χειρόφρενο και τα πεντάλ.
 
Η έκδοση Sunseeker διαθέτει το 898 κ.εκ. τρικύλινδρο turbo σύνολο που η BRABUS έχει ρυθμίσει στους 125 ίππους ισχύος και στα 200 Nm ροπής. Ο βελτιωτής έχει τοποθετήσει και νέο σύστημα εξάτμισης με τριπλή απόληξη. Στη Γερμανία, η τιμή του fortwo Sunseeker Limited Edition είναι στα 59.900 ευρώ, την ίδια στιγμή που εκεί που μπορείς να αγοράσεις μια Mercedes-AMG C 43 πληρώνοντας 60.184 ευρώ. Τα 10 αντίτυπα θα είναι διαθέσιμα μέσω της έκθεσης της BRABUS στο Ντίσελντορφ, αλλά και από τα 46 καταστήματα του Sunseeker London Group.

Toyota
moto