3 φωτογραφίες »

Sold out όλα τα πρώτα Rimac C_Two παραγωγής

1.876 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2021)

To γεγονός πως όλα τα C_Two που θα βγουν από την γραμμή παραγωγής κατά το πρώτο χρόνο έχουν ήδη πουληθεί αποκάλυψε ο CEO της κροατικής φίρμας.


Οι φήμες πως όλα τα Rimac C_Two έχουν γίνει sold out άρχισαν να κυκλοφορούν ήδη από τότε που η κροατική φίρμα αποκάλυψε το υπέρ-αυτοκίνητό της το 2018, ωστόσο δεν ήταν αυτή η πραγματικότητα. O CEO Mate Rimac εξήγησε πως αυτό δεν συνέβη σε καμιά περίπτωση, παραδέχτηκε ωστόσο πως όλα τα Rimac που θα βγουν κατά το πρώτο έτος παραγωγής έχουν ήδη πουληθεί.

Ο Mate Rimac δήλωσε: «Aυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουμε κάνει sold out τουλάχιστον για το πρώτο έτος παραγωγής». Ο ίδιος εξήγησε πως το «sold out» σημαίνει πως ένα αυτοκίνητο έχει ήδη παραγγελθεί από κάποιον έμπορο, πιστεύει ακράδαντα όμως, πως όλα τα Rimac δεν θα δυσκολευτούν να βρουν τους νέους τους ιδιοκτήτες.

Η έκδοση παραγωγής και το όνομα της θα αποκαλυφθούν σύντομα. Η εταιρεία αυτή την στιγμή κατασκευάζει τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν για την παρουσίαση, τις δοκιμές αλλά και άλλες εκδηλώσεις. Στόχος της φίρμας είναι να προσφέρει στους πελάτες ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο, χωρίς κάποια αστοχία ή κάποιο άλλο πρόβλημα.

Να θυμίσουμε πως οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε αναφορικά με το Rimac C_Two, αναφέρουν πως το μοντέλο έχει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες με συνολική ισχύ 1.914 ίππων και ροπή 2.300 Nm. Ο συνδυασμός αυτός του δίνει τη δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 1,85 δευτερόλεπτα περίπου!
 
Πηγή ισχύος είναι μία μπαταρία 120 kWh η οποία επιτρέπει στο αυτοκίνητο να ταξιδέψει για 550 χιλιόμετρα βάσει του νέου κύκλου δοκιμών WLTP ή 650 σύμφωνα με τον παλαιότερο NEDC.
 

OPEL NEA MONTELA
test center