• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O Peter Shreyer, έβαλε το χεράκι του κι έδωσε νέα πνοή στο Rio, δίνοντας του μια πιο δυναμική εμφάνιση, με την ομογενοποιημένη μάσκα «tiger nose».

Στο Fiesta κυριαρχεί η τραπεζοειδής εμπρός μάσκα, πλαισιωμένη από νέους προβολείς και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED.

Εμφάνιση: Παίζει το ρόλο της στην επιλογή του μοντέλου

18.525 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/3/2014

Όπως και να το κάνουμε η εξωτερική εμφάνιση παίζει καταλυτικό ρόλο στην τελική επιλογή. Ξεκινώντας με το μίνι μοντέλο της παρέας, το Aygo, διαθέτει μια φρεσκάδα στη σχεδίασή του, η οποία του δίνει έξτρα πόντους στην τελική επιλογή. Η εμφάνισή του ακόμα και στο facelift μοντέλο, παραμένει ιδιαίτερη, έξυπνη και πολύ ενδιαφέρουσα, αφού καταφέρνει και χωράει στα κάτι περισσότερο από 3,5 μέτρα, έξυπνα στιλιστικά στοιχεία. 

Νέα και δυναμική όμως είναι η φυσιογνωμία που διαθέτει πλέον και το Fiesta. Η εντυπωσιακή τραπεζοειδής μάσκα κυριαρχεί στο μπροστινό μέρος, η οποία πλαισιώνεται από νέους προβολείς και φώτα ημέρας τεχνολογίας LED. Όλα πάνω στο Ford Fiesta συνάδουν με τη παγκόσμια σχεδιαστική γλώσσα του Kinetic Design, που εφαρμόζει η Ford. Στην περίπτωση του Kia Rio, ο Peter Shreyer έβαλε το χεράκι του και δημιούργησε ένα δυναμικό αμάξωμα που απείχε πολύ από την σχεδίαση του παρελθόντος. Δυναμικό, φρέσκο και νεανικό το Rio, φέρει την ομογενοποιημένη μάσκα με τον κωδικό «tiger nose» που χαρακτηρίζει πια όλη τη γκάμα της Kia. Ένα συνολικά μεστό σχέδιο, που ξεφεύγει από τα στενά όρια του μοντέρνου και του εντυπωσιακού και έχει γίνει όμορφο και αξιοπρόσεκτο, από όλους. 

Όμως και στο Ibiza, δεν λείπουν ορισμένα στοιχεία δυναμισμού, που ενισχύουν τη συνολική εξωτερική εμφάνιση του, όπως η μεγάλη εισαγωγή του προφυλακτήρα και τα «επιθετικά» εμπρόσθια φώτα. Στο υπόλοιπο αμάξωμα οι αλλαγές είναι λιγότερες συγκριτικά με το μοντέλο που αντικατέστησε και αφορούν τον ανανεωμένο πίσω προφυλακτήρα και τα προαιρετικά LED πίσω φωτιστικά (φωτιστικά με λαμπτήρες ημέρας LED υπάρχουν προαιρετικά και για τα εμπρόσθια).

 

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ