Η θέση οδήγησης στο Ibiza δεν κουράzει όση ώρα κι αν ταξιδεύετε.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η θέση οδήγησης στο Ibiza δεν κουράzει όση ώρα κι αν ταξιδεύετε.

Χώροι: Πιο ευρύχωρα από το προ 7ετίας μοντέλο!

22.378 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εξελικτική πορεία των μοντέλων δεν αφορά μόνο την τεχνολογία των κινητήρων, αλλά και τις διαστάσεις, τόσο τις εξωτερικές, όσο και τις εσωτερικές, οι οποίες έχουν αυξηθεί συγκριτικά με το παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα τώρα, το Aygo αν και μίνι διαθέτει αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα, κάτι που βοηθάει ιδιαίτερα στην καθημερινή χρήση, ενώ η θέση οδήγησης είναι αρκετά βολική. Λίγο οι πίσω επιβάτες θα στριμωχτούν ελαφρώς αλλά είναι κάτι που αναμένεται από ένα μίνι μοντέλο. 
Η ευρυχωρία του εσωτερικού του Fiesta είναι ένα ακόμα προσόν του μοντέλου. ¶νετοι τόσο οι μπροστά, όσο και οι πίσω επιβάτες, ενώ κι ο χώρος αποσκευών των 290 λτ., που πλέον διαθέτει πάτωμα που αυξομειώνει το βάθος του θα σας βολέψει αρκετά. Όπως κι οι θέσεις για μικροαντικείμενα, που είναι αρκετές. 
Γενναιόδωροι αποδεικνύονται οι εσωτερικοί χώροι του Rio, ενώ πολύ καλά σκοράρει το μοντέλο και όσον αφορά στο χώρο για τα γόνατα των πίσω. Παράλληλα, ο χώρος αποσκευών είναι βαθύς και τετραγωνισμένος, με αποτέλεσμα την απόλυτη εκμετάλλευση των 288 λίτρων του. Ή των 923 λίτρων, αν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα. 
Στο κομμάτι των χώρων, το Ibiza προσφέρει επαρκείς χώρους για 4 ενήλικες, με τους πίσω επιβάτες να έχουν ένα μικρό θέμα με τον αέρα για τα κεφάλια τους, ειδικά εάν αυτοί ξεπερνούν το μέσο όρο σε ύψος. Το πορτ-μπαγκάζ βέβαια από την πλευρά του, παραμένει σε κορυφαία επίπεδα για την κατηγορία (292 λίτρα) και διαθέτει μεγάλο και πρακτικό άνοιγμα.

Πολύ καλοί είναι οι χώροι για τους επιβάτες του Fiesta.

Πολύ καλοί είναι οι χώροι για τους επιβάτες του Fiesta.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center