Το Toyota Yaris GRMN των 210 ίππων δίνει μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στη νέα σειρά σπορ μοντέλων.

Το Toyota Yaris GRMN των 210 ίππων δίνει μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στη νέα σειρά σπορ μοντέλων.

Σπορ σχέδια για την Toyota

37.928 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2017)

Το λανσάρισμα μιας νέας σειράς ισχυρών μοντέλων βρίσκεται στα άμεσα σχέδια της Toyota, αρχής γενομένης με την παρουσίαση της πολυαναμενόμενης νέας Supra.

Πηγές από το στρατόπεδο της Toyota αναφέρουν πως η ιαπωνική φίρμα σχεδιάζει τη δημιουργία μιας νέας σειράς σπορ μοντέλων η οποία μάλιστα αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του επόμενου μήνα. Η αρχή της επιστροφής της ιαπωνικής φίρμας στα σπορ αυτοκίνητα θα γίνει με το ντεμπούτο της νέας Toyota Supra, η οποία εξελίσσεται από κοινού με την BMW Z4.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πέραν τούτου, μας έχει δοθεί μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει μέσω του «καυτού» Toyota Yaris GRMN (Gazoo Racing Masters of the Nurburgring), το οποίο κάτω από το καπό του κρύβει τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,8 λτ. με ισχύ 210 ίππων.
 

Επιπλέον, έντονη φημολογία έχει σχηματιστεί γύρω από το ενδεχόμενο αναβίωσης του κεντρομήχανου Toyota MR2 ή κάποιου διάδοχου μοντέλου προκειμένου να ενισχυθεί με γνώριμες «εικόνες» του παρελθόντος η φήμη της νέας σειράς ισχυρών μοντέλων της μάρκας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η νέα σειρά μοντέλων θα αποτελέσει την αντίστοιχη σειρά επιδόσεων F της Lexus για την Toyota. Εσείς ποιο μοντέλο θα θέλατε να δείτε ξανά από την ιαπωνική εταιρεία;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto