Στα άδυτα του Κέντρου Σχεδιασμού της Lada

1.758 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2021)

H Lada άνοιξε τις πόρτες του Κέντρου Σχεδιασμού που διατηρεί στη Μόσχα και μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μια καλή γεύση από το μέρος στο οποίο σχεδιάζονται και αναπτύσσονται τα νέα μοντέλα της φίρμας.

Oι εταιρείες αυτοκινήτων συνήθως κρατούν τις πόρτες των εγκαταστάσεών τους κλειστές, ώστε να κρατήσουν μυστικά τα μελλοντικά μοντέλα που ετοιμάζουν. Κάποιες φορές, ωστόσο, οι πόρτες ανοίγουν και μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να πάρουμε μια γεύση από το τι συμβαίνει στα άδυτα των εταιρειών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mατιά στο Κέντρο Σχεδιασμού της Lada

Αυτή την φορά, ήταν η Lada που άνοιξε τις πόρτες του Κέντρου Σχεδιασμού που διατηρεί στο κέντρο της Μόσχας. Το Κέντρο απασχολεί 14 ανθρώπους, με τους περισσότερους από αυτούς να προέρχονται από το Πολυτεχνείο της Μόσχας. Στο video, το οποίο έχει δυστυχώς ρωσικούς υπότιτλους, μπορείτε να δείτε πως εργάζεται μια ομάδα από νέους σχεδιαστές και να μάθετε για κάποια ενδιαφέρονται πρότζεκτ, αν και κανένα από αυτά δεν προορίζεται για την γραμμή παραγωγής.

H Lada εργάζεται πάνω στο νέο Niva

Προς το τέλος του video, ο παρουσιαστής λέει πως δεν γίνεται να επισκεφτεί κάποιος τον τρίτο όροφο γιατί εκεί βρίσκεται ένα «μυστικό» μοντέλο, πιθανότατα το νέας γενιάς Niva που γνωρίζουμε πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η Lada πιστεύει ότι η κυκλοφορία του Niva θα «ανοίξει νέους ορίζοντες για τη μάρκα» και θα την βοηθήσει να επεκτείνει την παρουσία της εκτός της ρωσικής αγοράς. Το νέο Niva είναι ένα από τα τέσσερα νέα μοντέλα της Lada που θα κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα χρόνια. Η εταιρεία θα συνεχίσει «την μετατροπή της σε μία αποτελεσματική και ανταγωνιστική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων παγκόσμιας κλάσης» και θα συνεργαστεί στενότερα με την Dacia καθώς, οι δύο θυγατρικές φίρμες της Renault θα μοιραστούν την ίδια πλατφόρμα. Το νέο Niva δεν θα είναι το πρώτο Lada που θα πάρει δάνειο μηχανικά μέρη από τους Γάλλους, θα γίνει όμως πιθανότατα το πρώτο που θα λάβει κάποιο ηλεκτροκίνητο κινητήριο σύνολο.

O Salar έχει πάρει τα ηνία της Lada 

Στο παρακάτω video εμφανίζεται και ο Jean-Philippe Salar, ο αρχισχεδιαστής της Lada από τον Ιανουάριο του 2021. Ο Salar είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε το Renault Arkana αλλά και όλα τα Dacia που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην αγορά.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda