Τσακωτή έκανε την πολυαναμενόμενη Corvette C8 ο φακός ενός φωτογράφου.

Το μοντέλο εντοπίστηκε με έντονο καμουφλάζ σε ένα πάρκινγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Tο μοντέλο θα υιοθετήσει μια πιο αεροδυναμική εμπρόσθια όψη.

Στα «πράσα» η κεντρομήχανη Corvette C8

2.178 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2017)

Τσακωτή έκανε την πολυαναμενόμενη Corvette C8 ο φακός ενός φωτογράφου.

Το μοντέλο εντοπίστηκε με έντονο καμουφλάζ σε ένα πάρκινγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον Jake Vandermoon να μοιράζεται μαζί μας τις φωτογραφίες, τις οποίες και δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook.
 
Παρόλο το καμουφλάζ, φαίνεται πως το μοντέλο θα υιοθετήσει μια πιο αεροδυναμική εμπρόσθια όψη, με τις λεπτομέρειες στο styling να γίνονται δύσκολα ορατές, ωστόσο ξεχωρίζουν τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, οι μεγαλύτεροι πλαϊνοί καθρέφτες, αλλά και οι αεραγωγοί πίσω από τις πόρτες.
Προχωρώντας προς τα πίσω, μπορούμε να δούμε ότι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχει επιμηκυνθεί έτσι ώστε να πάρει θέση στο μέσο του αμαξώματος ο κινητήρας, ενώ επιπλέον έχουν εγκατασταθεί στρογγυλά πίσω φώτα, ένα τρίτο φρένο πέδησης στο κέντρο, ένας αεροδυναμικός διαχύτης αλλά και ζάντες αλουμινίου.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέα Corvette που θα φέρει η Chevrolet δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές το μοντέλο λέγεται πως θα τροφοδοτείται από ένα κινητήρα V8, ενώ σε ότι αφορά την αρχική αξία του αυτοκινήτου, αυτή θα κυμαίνεται μεταξύ των 65.000 και 95.000 δολαρίων (55.000 και 80.000 ευρώ).  

NEO TRAFIC
moto