3 φωτογραφίες »

Στα σκαριά Plug-in υβριδική Lamborghini Urus με 820 PS

2.746 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2021)

Μια Plug-in υβριδική έκδοση με ισχύ 820 άλογα πρέπει να περιμένουμε πως θα ενταχθεί στην γκάμα της Urus, όταν έρθει η ανανέωσή της, μέσα στο 2022.

Τις δοκιμές της πάνω στην ανανεωμένη έκδοση της Urus συνεχίζει η Lamborghini, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο πως η ιταλική φίρμα θα την λανσάρει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Η Lamborghini δεν θα φρεσκάρει μόνο την εξωτερική εμφάνιση του Super SUV αλλά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ετοιμάζει επίσης μια Plug-in υβριδική έκδοση που θα βασίζεται σε ένα κινητήριο σύνολο προερχόμενο από την Porsche με την κωδική ονομασία L5K. Η ισχύς του κινητήρα εσωτερικής καύσης λέγεται πως θα είναι 600 άλογα και το ηλεκτρικό μοτέρ θα ανεβάζει την συνολική ιπποδύναμη του SUV στα 820 άλογα. Όπως είναι λογικό, η Plug-in υβριδική έκδοση θα αυξήσει το ήδη μεγάλο βάρος του αυτοκινήτου κατά τουλάχιστον 250 κιλά, οπότε η Urus PHEV αναμένεται να ζυγίζει 2.450 κιλά, χωρίς τον έξτρα εξοπλισμό.

Η Lamborghini φαίνεται πως ετοιμάζει και μια Sport RS έκδοση που θα προσφέρει 675 άλογα (25 άλογα περισσότερα από ό,τι τώρα) χάρη σε μια εξελιγμένη έκδοση του V8 κινητήρα των 5,0 λίτρων.

Σε άλλα νέα σχετικά με την γκάμα της μάρκας με έμβλημα τον ταύρο, η Urus νέας γενιάς δεν έρθει νωρίτερα από το 2028 ενώ o διάδοχος της Huracan θα φτάσει μετά το 2025. Ο διάδοχος της Aventador θα αργήσει επίσης.
 

Mercedes
moto