H έκδοση παραγωγής του VW XL1 φέρει ένα υβριδικό σύνολο (με πετρελαιοκινητήρα), το οποίο καταναλώνει μόλις 0,9 λτ./100 χλμ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H έκδοση παραγωγής του VW XL1 φέρει ένα υβριδικό σύνολο (με πετρελαιοκινητήρα), το οποίο καταναλώνει μόλις 0,9 λτ./100 χλμ.

Στα σκαριά η σπορ έκδοση του VW XL1

4.671 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2013)

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της VW, ετοιμάζεται μία σπορ έκδοση του ιδιαίτερου μοντέλου XL1, το οποίο πρόκειται να περάσει σε περιορισμένη παραγωγή το 2014.

Υψηλά ιστάμενα στελέχη από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψαν ότι θα λανσαριστεί στο άμεσο μέλλον η σπορ έκδοση του XL1, η οποία θα αφήσει στην… άκρη τον υβριδικό της χαρακτήρα και θα εφοδιάζεται με ένα μοτέρ δανεισμένο από τη Ducati. Πιο συγκεκριμένα, το μηχανικό σύνολο θα είναι το ίδιο με αυτό της νέας 1199 Panigale, ο οποίος είναι ένας 2κύλινδρος 1.200άρης κινητήρας, που αποδίδει 187 ίππους και 123 Nm ροπής.
Η γερμανική φίρμα δεν ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς το περιορισμένης παραγωγής σπορ μοντέλο, αλλά το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει το Μάρτιο του 2014, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, Τέλος, να θυμίσουμε ότι σε παρουσίαση της VW που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, διέρρευσε μία φωτογραφία από το επερχόμενο και περιορισμένης παραγωγής «XLR».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center