Ψηφιακή πρόταση για ένα Bugatti SUV.

Στα σκαριά νέα Bugatti;

1.799 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2020)

Ένα νέο μοντέλο που θα είναι πιο πρακτικό και θα μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά θέλει να κατασκευάσει η Bugatti.

Mπορεί η Bugatti ακόμα να μην έχει επιβεβαιώσει πως εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός νέου μοντέλου, ωστόσο οι δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής Stephan Winkelmann μας κάνουν να πιστεύουμε πως αυτό το ενδεχόμενο είναι πιο πιθανό από όσο θεωρούσαμε.

Συγκεκριμένα, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για το εάν η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα νέο προϊόν, ο Winkelmann απάντησε: «Αν μιλάμε για ένα δεύτερο μοντέλο από την Bugatti, είμαι πεπεισμένος πως δεν χρειάζεται να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιείται μόνο τα Σαββατοκύριακα. Πρέπει να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση. Πρέπει να έχει διαφορετικό σχήμα από την Chiron και να έχει άλλη αποστολή. Εάν δεν αφορά κάποιο υπεραυτοκίνητο δεν πρέπει να είναι στην ίδια κατεύθυνση με την W16. Κατά την γνώμη μου, κάτι ηλεκτρικό θα ήταν η σωστή προσέγγιση.»

Οι πηγές κάνουν λόγο πως το δεύτερο μοντέλο της φίρμας θα είναι ένα πολυτελές 4θυρο σεντάν ή ένα SUV, αρκεί βέβαια το VW Group να δώσει το πράσινο φως για να προχωρήσει η παραγωγή του.

Ο Winkelmann συνέχισε λέγοντας: «Για την εταιρεία, αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία αλλά βλέπω ότι ένας όμιλος σαν το VW Group έχει πολλές άλλες προτεραιότητες. Η εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει φτάσει και πρέπει να αποφασίσουν πως θα ξοδέψουν τα χρήματά τους. Ένα δεύτερο μοντέλο θα σημαίνει την επέκταση της Βugatti».
 

peugeot
NISSAN