Κάτω από τη βάση η Volvo στην ικανοποίηση κατόχων

Κάτω από τη βάση η Volvo στην ικανοποίηση κατόχων

56.501 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2022)

Οι κάτοχοι Volvo έχουν την χαμηλότερη ικανοποίηση από την μάρκα τους, το XC40 είναι πάτος σε επιδόσεις και θα έχεις χασούρα όταν θα πουλήσεις. Τι πρέπει να αλλάξει η μάρκα για να τη δεις με καλύτερο μάτι;

Στα τάρταρα η Volvo από τους ιδιοκτήτες της

Στην έρευνα AutoCheck 2022 που μετράει την ικανοποίηση των κατόχων ενός αυτοκινήτου μία εταιρεία έπεσε στα τάρταρα των αξιολογήσεων με ένα από τα μικρότερα ποσοστά που έχουν καταγραφεί.

36 τοις εκατό (%) δηλαδή σχεδόν 7 ιδιοκτήτες ενός μοντέλου Volvo δήλωσαν δυσαρεστημένοι είτε από το ίδιο το αυτοκίνητό τους, είτε για την μετά την αγορά εμπειρία τους όπως προέκυψε από τις τιμές των ανταλλακτικών ή την αντιμετώπιση της εταιρείας.
  • Τα service πανάκριβα στην αντιπροσωπεία, μακριά από την πραγματικότητα. Οι τιμές εξωπραγματικές. Η εξυπηρέτηση τους και οι τρόποι συμπεριφοράς πολύ κάτω του μετρίου. Το αυτοκίνητο βέβαια καμία σχέση με τα παραπάνω. Εξαιρετικό σε όλα τα επίπεδα.
  • Απαράδεκτες τιμές ανταλλακτικών, ψευδείς εκπτώσεις, κακά συνεργεία, πολλές ζημιές κατά της παράδοση του αυτοκινήτου μετά από εργασία, πολλά ανταλλακτικά είναι ΟΕΜ με τιμές Volvo και πολλά άλλα!
Διαβάστε εδώ αναλυτικότερα όλα τα σχόλια των ιδιοκτητών Volvo της έρευνας AutoCheck 2022

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάτος το Volvo XC40 σε επιδόσεις και μετρήσεις

Όμως κακές επιδόσεις σημειώνει το δημοφιλέστερο για την ίδια την εταιρεία μοντέλο στις μετρήσεις των επιδόσεων, χώρων, κατανάλωσης κτλ.. Συγκεκριμένα, το XC40 είναι τελευταίο στο elk test (τεστ αποφυγής ταράνδου) στην κατηγορία του, σχεδόν τελευταίο στο προσπέρασμα (24ο και 22ο), πολύ κάτω στην κατανάλωση στην πόλη και στο ταξίδι (24ο και 22ο), μέτριο σε χώρους για το κεφάλι και τα γόνατα, μέτριο σε χώρο αποσκευών (16ο) και μόνο σε μία μέτρηση τα έχει πάει σχετικά καλά, η οποία αφορά το πλάτος για τους πίσω επιβάτες. Με λίγα λόγια δεν είναι πρώτο πουθενά αν και στοχεύει ψηλά στην κατηγορία του.

Χασούρα και όταν αν χρειαστεί να πουλήσεις

Και τι γίνεται όταν έρθει η στιγμή να πουλήσεις; Θα κρατήσει το Volvo που πλήρωσες σε premium τιμή, ψηλά την μεταπωλητική του αξία, όπως συμβαίνει με τα Toyota ή τα Mercedes; Στον διαγωνισμό Best Car που διεξάγεται ετησίως την τελευταία 5ετία, 4.000 ιδιοκτήτες Volvo κατατάσσουν την μάρκα τους τελευταία στην αξία μεταπώλησης την ώρα που οι δύο μάρκες που αναφέραμε ως παράδειγμα βρίσκονται στην κορυφή. Με λίγα λόγια θα αγοράσεις ακριβά, όμως θα χάσεις γιατί θα πρέπει να πουλήσεις φθηνά.

Αρα, τώρα που ξέρεις τη γνώμη των πελατών της Volvo, ξέρεις ότι το δημοφιλέστερο μοντέλο της είναι πάτος στις μετρήσεις και ότι έχει μικρή μεταπωλητική αξία κατά τους ίδιους, τι νομίζεις ότι πρέπει να αλλάξει για να την δεις με καλό μάτι;

Στα τάρταρα η
Volvo στην ικανοποίηση κατόχων
- 7 στους 10 κατόχους είναι δυσαρεστημένοι στο Autocheck 2022
- Πάτος το Volvo XC40 σε επιδόσεις και μετρήσεις
- Θα έχεις χασούρα και όταν χρειαστεί να πουλήσεις
Εσύ τι λες; Τι πρέπει να αλλάξει η Volvo για να την δεις με καλό μάτι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw