Σταματά η παραγωγή της Dodge Viper, του εμβληματικού αμερικανικού sportscar.

Σταματά η παραγωγή της Dodge Viper, του εμβληματικού αμερικανικού sportscar.

Σταματά οριστικά η Viper

3.903 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Τελειώνει η παραγωγή ενός από τα θρυλικότερα αυτοκίνητα επιδόσεων στον κόσμο, του Dodge Viper, με τα τελευταία κομμάτια να εξέρχονται από το εργοστάσιο φέτος το καλοκαίρι.

Απανταχού petrolheads, τώρα είναι μια κατάλληλη στιγμή για ενός λεπτού σιγή. Μετά από 25 συνολικά χρόνια και μια ακόμη πρόσκαιρη διακοπή παραγωγής, η θρυλική Dodge Viper θα σταματήσει να παράγεται δια παντός, σύμφωνα με ανακοίνωση της FCA.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τα νέα έρχονται δια στόματος Ralph Gilles, που έκανε την αποκάλυψη στην έκθεση αυτοκινήτου του Chicago, που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ. Συμπλήρωσε παράλληλα τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι το μοντέλο έχει ξεπουλήσει στην τελευταία του έκδοση.

Το θρυλικό αμερικανικό sportscar έχει τόσο μεγάλη ζήτηση στην Αμερική, που η Dodge είχε αναγκαστεί να κλείσει τις παραγγελίες της τον Οκτώβριο, ενώ μια αντιπροσωπεία στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, προκειμένου να ικανοποιήσει τους πελάτες της, παρήγγειλε 135 τεμάχια της τελευταίας έκδοσης –μοντέλο 2017- του αυτοκινήτου και δημιούργησε μια δική της «ειδική έκδοση» με μερικά από αυτά.

Για την τελευταία έκδοση του μοντέλου, η Dodge έχει δημιουργήσει ήδη 4 περιορισμένες εκδόσεις, εκ των οποίων η πιο σπάνια η Snakeskin Edition GTC, διαθέσιμη σε μόλις 25 τεμάχια. Η λήξη της παραγωγής της Viper έχει οριστεί στις 31 Αυγούστου 2017. Farewell, Viper.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto