Το Nissan LEAF.

O Πρόεδρος του κοινοβουλίου επιθυμεί να εντάξει στον στόλο των βουλευτικών αυτοκινήτων και τα αμιγώς ηλεκτρικά.

Η BMW i3.

Περισσότεροι από 50 βουλευτές έχουν ήδη σπεύσει να τα δουν από κοντά και να διαπιστώσουν την οδηγική τους συμπεριφορά.

To VW E-Golf.

Tο Κοινοβούλιο έχει πιστώσει στον προϋπολογισμό για την ανανέωση του στόλου των βουλευτικών Ι.Χ. 3.011.000 ευρώ.

O Πρόεδρος της Βουλής κατά τον έλεγχο των ηλεκτρικών οχημάτων.

Στη Βουλή για δοκιμές ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

6.018 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2019)

Γεμάτο ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το πάρκινγκ του ελληνικού κοινοβουλίου, με πολλούς βουλευτές να δοκιμάζουν τις ικανότητες των μοντέλων, καθώς η Βουλή είναι έτοιμη να μισθώσει φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα!


Η είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, κάνει λόγο πως ο Πρόεδρος του κοινοβουλίου επιθυμεί να εντάξει στον στόλο των βουλευτικών αυτοκινήτων και τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα γι` αυτό και το τελευταίο διάστημα οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν επαφές με τις αντίστοιχες εταιρείες που εισάγουν στην χώρα μας τα συγκεκριμένα μοντέλα.

Σε αυτό το πλαίσιο οι BMW, VW και Nissan έφεραν στο γκαράζ της Βουλής τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα που διαθέτουν προκειμένου να δοκιμαστούν. Ο λόγος για τα BMW i3, Nissan LEAF και Volkswagen e-Golf, τα οποία μπορούμε να δούμε και στις εικόνες.
 
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ελληνικά Μέσα, περισσότεροι από 50 βουλευτές κυρίως του λεκανοπεδίου Αττικής και των όμορων νομών, έχουν ήδη σπεύσει να τα δουν από κοντά και να διαπιστώσουν την οδηγική τους συμπεριφορά. Μάλιστα σημειώνεται πως έχουν περιθώριο έως τον ερχόμενο Μάρτιο προκειμένου να δηλώσουν εάν θα συνεχίσουν την χρήση συμβατικών αυτοκινήτων ή αν θα επιλέξουν ηλεκτροκίνητο. Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον η Βουλή θα εγκαταστήσει ειδικό σταθμό φόρτισης στο υπόγειο πάρκινγκ.

Τέλος αναφέρεται πως το Κοινοβούλιο έχει πιστώσει στον προϋπολογισμό για την ανανέωση του στόλου των βουλευτικών Ι.Χ. 3.011.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

ELASTIKA 2024
moto