Ένα νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιάσει τις προσεχείς ημέρες η Morgan.

Στη Γενεύη με νέο μοντέλο η Morgan

1.578 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2020)

Ένα νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιάσει τις προσεχείς ημέρες η Morgan συνεχίζοντας το ταξίδι της στο χώρο του αυτοκινήτου τον οποίο υπηρετεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η Morgan ξεκίνησε τη νέα δεκαετία με μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα αλουμινίου που αντικατέστησε το προηγούμενο χαλύβδινο πλαίσιο της μάρκας μετά από 83 χρόνια χρήσης. Στη συνέχεια η βρετανική εταιρεία έκοψε τους V8 κινητήρες και τους αντικατέστησε με τους twin-scroll turbo εξακύλινδρους από τη BMW. Πλέον το ταξίδι της μάρκας θα συνεχιστεί με ένα νέο αυτοκίνητο που θα αποκαλυφθεί στις 3 Μαρτίου στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.
 
Η εταιρεία συνόδευσε την ανακοίνωσή της με μία εικόνα teaser που ήρθε στην επιφάνεια μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς σε αυτή δεν αποκαλύπτονται πολλά στοιχεία, όμως κρίνοντας από το σχήμα του αυτοκινήτου το νέο όχημα θα συνεχίσει να έχει την παραδοσιακή γλώσσα σχεδιασμού της εταιρείας.
 
Κάνοντας μία προσπάθεια να μαντέψουμε τι μας επιφυλάσσει για το άμεσο μέλλον η βρετανική φίρμα θα πούμε ότι περιμένουμε μία νέα γενιά του Plus 4. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα φέτος η Morgan κυκλοφόρησε το Plus 4 70th Anniversary Edition μία επετειακή έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ακόμα περισσότερο πως κάτω από το σεντόνι στη φωτογραφία βρίσκεται η νέα γενιά του Plus 4.
 
Όλα θα αποκαλυφθούν στις 3 Μαρτίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι.  

Hyundai
4green