• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Tο Subaru Viziv Adrenaline concept, για το οποίο η εταιρεία μας προϊδέασε μέσω μίας teaser εικόνας.

Στη Γενεύη το Subaru Viziv Adrenaline

Διαβάστηκε από 1227 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/2/2019
 

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης πλησιάζει και μόλις ανοίξει τις πύλες του μεταξύ άλλων θα μπορέσουμε να δούμε ένα νέο πρωτότυπο από τη Subaru. Ο λόγος για το Subaru Viziv Adrenaline concept, για το οποίο η εταιρεία μας προϊδέασε μέσω μίας teaser εικόνας.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το αυτοκίνητο που αχνοφαίνεται στην εικόνα, το νέο πρωτότυπο θα αφορά ένα μικρό crossover. Το μοντέλο έχει δύο πόρτες ενώ η απόστασή του από το έδαφος βάσει της εικόνας κρίνεται γενναιόδωρη. Από κει και πέρα ξεκάθαρη είναι η απουσία των παραδοσιακών καθρεπτών, με τη θέση του να έχουν πάρει κάμερες, οι οποίες προφανώς ότι καταγράφουν θα προβάλλεται σε οθόνη ή οθόνες στο εσωτερικό του μοντέλου.
 
Παίρνοντας αφορμή από τους αεραγωγούς που υπάρχουν στο καπό, αλλά και από τη γρίλια που φαίνεται να υπάρχει στον πρόβολο, θα κάνουμε την πρόβλεψη πως το μοντέλο θα παίρνει ισχύ από ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης. Από κει και πέρα τα φουσκωμένα φτερά, οι δυναμικές γραμμές, αλλά και η «υπογραφή» των LED φώτων ημέρας προσφέρουν στο concept μια «σκληρή» εμφάνιση.

Από κει και πέρα να σημειώσουμε πως η χρήση της λέξης «Αδρεναλίνη» (Adrenaline) στην ονομασία, θα μπορεί να σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Η Subaru ωστόσο δεν κάνει καμία τέτοια αναφορά, οπότε αυτό παραμένει μόνο μία εικασία.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως εκτός από το Subaru Viziv Adrenaline concept, η μάρκα στο 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον Μάρτιο, θα παρουσιάσει επιπλέον δύο ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Το Σαλόνι ξεκινά στις 5 Μαρτίου για τους δημοσιογράφους και δύο ημέρες αργότερα ανοίγει τις πύλες του για το κοινό.     

Tags: SUBARU