Στη Lamborghini το όνομα Revuelto για νέο ηλεκτρικό!

Στη Lamborghini το όνομα Revuelto για νέο ηλεκτρικό!

1.489 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2022)

Revuelto είναι πολύ πιθανό να ονομάζεται επερχόμενη ηλεκτρική Lamborghini, καθώς η ιταλική μάρκα καπάρωσε το όνομα!

Προχωράει το πλάνο εξηλεκτρισμού της η Lamborghini

Η Lamborghini έχει στρέψει το βλέμμα της στα επόμενα μοντέλα που θα κατασκευάσει, τα οποία φυσικά θα είναι συνυφασμένα με την ηλεκτροκίνηση, αφού και η ιταλική μάρκα έχει μπει στη διαδικασία να μειώσει τους ρύπους για την προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό η Lamborghini κατοχύρωσε ένα από τα ονόματα που θα δώσει στα επερχόμενα αυτοκίνητά της, το οποίο θα λέγεται Revuelto.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δημοσιεύτηκε η αίτηση της εταιρείας

Στις 25 Μαΐου 2022 οι άνθρωποι της μάρκας κατέθεσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Γραφείο Εμπορικών Σημάτων και Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία και δόθηκαν στη δημοσιότητα στις αρχές Ιουνίου με αριθμό κατάθεσης 018707961. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα περισσότερα ονόματα των οχημάτων Lamborghini προέρχονται από την ισπανική γλώσσα και το ίδιο ισχύει και για την ονομασία Revuelto που στα ελληνικά μεταφράζεται ως ανακατεμένα – απείθαρχα!

Στις κατηγορίες για ηλεκτρικά η αίτηση

Η αίτηση για τη νέα ονομασία κατατέθηκε στις κατηγορίες 9, 12, 25 και 28 του EUIPO. Οι κατηγορίες 25 και 28 προορίζονται για εμπορεύματα που συνδέονται με οχήματα, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη για μια Lamborghini. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν οι κατηγορίες 9 και 12. Οι μπαταρίες για τροφοδοσία ηλεκτρικών οχημάτων περιλαμβάνονται στην κατηγορία 9, ενώ τα ηλεκτρικά οχήματα και οτιδήποτε κινείται από ηλεκτρικούς κινητήρες ανήκουν στην κατηγορία 12, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών σκούτερ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw