Στη Σ. Αραβία με το μονοθέσιό του βρέθηκε ο Μάσα.

Στην πέμπτη σεζόν του πρωταθλήματος των ηλεκτρικών μονοθεσίων θα συμμετάσχουν όχι λιγότερες από 11 ομάδες.

Στη Σ. Αραβία με το μονοθέσιό του ο Μάσα

2.128 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2018)

Στις 15 Δεκεμβρίου η Σαουδική Αραβία θα φιλοξενήσει τον αγώνα «Saudia Ad Diriyah E-Prix», τον πρώτο αγώνα στην πέμπτη σεζόν της Formula Ε και έτσι στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας οι διοργανωτές πήραν βοήθεια από ένα εκλεκτό καλεσμένο.

Ο λόγος για τον Φελίπε Μάσα ο οποίος επί του παρόντος αγωνίζεται στη Formula E με την ομάδα της Venturi. Ο πρώην οδηγός της Formula 1, βρέθηκε στη ασιατική χώρα και κατέπληξε τους πάντες οδηγώντας ένα νέο μονοθέσιο Gen2 της Venturi, προσκαλώντας έτσι με τον δικό του τρόπο τους ενδιαφερόμενους να δώσου το παρόν.
 
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας της FE, εκτός του γεγονότος πως θα διεξαχθεί σε χώρο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO στα περίχωρα του Ριάντ, θα αποτελέσει ένα γεγονός από μία ευρύτερη εκδήλωση που θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική και άλλα ψυχαγωγικά events.
Όμως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι πως, η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που ξένοι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν τη Σαουδική Αραβία για ζωντανά αθλητικά, μουσικά και πολιτιστικά γεγονότα χωρίς να χρειαστεί να περάσουν από μακρά διαδικασία υποβολής αιτήσεων προκειμένου να πάρουν άδεια εισόδου στη χώρα, κάτι το οποίο τόνισαν με δηλώσεις τους και άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως στην πέμπτη σεζόν του πρωταθλήματος των ηλεκτρικών μονοθεσίων θα συμμετάσχουν όχι λιγότερες από 11 ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Audi Sport, DS, Nissan, Jaguar, Virgin Racing, Mahindra Racing και NIO.       

Toyota
test center