Το πρωτάθλημα του 2019 ξεκινά από το GP Αυστραλίας στις 17 Μαρτίου.

Στην ΕΡΤ η Formula 1

2.516 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2019)

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της Formula 1 στην Ελλάδα. Μάθετε ποια είναι η συμφωνία.

Tα αποκλειστικά δικαιώματα του πλήρους πακέτου μεταδόσεων του πρωταθλήματος της Formula 1 εξασφάλισε η EΡΤ για τα επόμενα τρία χρόνια. Η κίνηση αυτή της Δημόσιας Τηλεόρασης είχε γίνει γνωστή από τα τέλη Οκτωβρίου.

Μέχρι πέρυσι, τα ελεύθερα δοκιμαστικά, οι κατατακτήριες δοκιμές και ο αγώνας γίνονταν αποκλειστικά από την Cosmote TV, ενώ στιγμιότυπα αλλά και ο ολόκληρος ο αγώνας μεταδιδόταν και από την ΕΡΤ πλην κάποιων GP που μεταδόθηκαν μαγνητοσκοπημένοι σε άλλη ώρα. Η συμφωνία αυτή της ΕΡΤ σημαίνει πως όλες οι ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής και του Σαββάτου, αλλά και όλοι οι αγώνες την Κυριακή θα μεταδίδονται από τη συχνότητά της. Φήμες μάλιστα κάνουν λόγο πως ίσως εμπλουτιστεί το πρόγραμμα με pre-game ή post-game εκπομπές με θέμα τις εξελίξεις στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 
Ο Γιάννης Δρόσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η ΕΡΤ εξασφάλισε για τους Έλληνες τηλεθεατές τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των GP της Formula 1 για την επόμενη τριετία.  Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ελεύθερα και κατΆ αποκλειστικότητα από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης». 

Το πρωτάθλημα του 2019 ξεκινά από το GP Αυστραλίας στις 17 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στο Aμπου Ντάμπι την 1η του Δεκέμβρη. 
 

OPEL NEA MONTELA
test center