Oι άνθρωποι της αναφέρουν πως έχουν ό,τι απαιτείται για να μετατραπούν σε μεγάλο ανταγωνιστή της Tesla.

Στην Ευρώπη η Byton

2.082 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2018)

O μεγάλος ανταγωνιστής της Τesla θέλει να γίνει η Byton από το 2021 όταν και σχεδιάζει να λανσάρει τα μοντέλα της στην αγορά της Ευρώπης.

H Byton μπορεί να μην έχει πολύ καιρό από τότε που μπήκε στην αγορά των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, ωστόσο οι στόχοι της για τα επόμενα χρόνια είναι μεγάλοι και προβλέπουν την είσοδο της μάρκας στην δύσκολη αγορά της Ευρώπης το 2020.

Το πρώτο concept της εταιρείας παρουσιάστηκε στις αρχές του έτους  ενώ μετέπειτα ακολούθησε ένα δεύτερο μοντέλο concept σε αμάξωμα σεντάν που θα σχεδιάζεται να λανσαριστεί εμπορικά το 2021. Με τα ταμεία της να έχουν γεμίσει με 500 εκατομμύρια δολάρια μέσω επενδύσεων, σύντομα αναμένονται να γίνουν οι πρώτες κινήσεις για την είσοδο της εταιρείας στη Γηραιά Ήπειρο και τη Βόρεια Αμερική.
 
Η Byton δεν είναι η μόνη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων που στοχεύει ψηλά, ωστόσο οι άνθρωποι της αναφέρουν πως έχουν ό,τι απαιτείται για να μετατραπούν σε μεγάλο ανταγωνιστή της Tesla. O αρχιμηχανικός της David Twohig δήλωσε: « Aρχικά, έχουμε τις δυνατότητες, μπορούμε να παράξουμε 300.000 αυτοκίνητα το χρόνο και μπορούμε να προσφέρουμε τα μοντέλα σε προσιτή τιμή γύρω στις 40.000 ευρώ. Τα αυτοκίνητα φτιάχνονται στην Κίνα, άρα είναι μικρό το κόστος. Ακόμα, η τεχνολογία που διαθέτουμε και η συνδεσιμότητα των μοντέλων μας θα μας αποφέρουν μεγάλα κέρδη που αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να υπολογίσουμε.

Το πρώτο μοντέλο με την ονομασία M-Byte θα λανσαριστεί το επόμενο έτος. Θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 268 ίππων και θα έχει 400 χλμ. αυτονομία, ενώ στην κορυφαία του έκδοση θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής ισχύος 469 ίππων με την αυτονομία να φτάνει τα 500 χλμ.

Mercedes
moto