Με την Katrin Adt στο «τιμόνι» της θα συνεχίσει να πορεύεται η smart.

Στην Katrin Adt τα «ηνία» της smart

2.108 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2018)

Με την Katrin Adt στο «τιμόνι» της θα συνεχίσει να πορεύεται η smart. Δείτε περισσότερα.

Μπορεί οι γυναίκες στελέχη στις εταιρείες που βρίσκονται στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας να είναι η μειοψηφία, ωστόσο η smart μετά την Annette Winkler, θα συνεχίσει με μία ακόμα γυναίκα στην ανώτερη θέση αυτή του CEO.
 
Όπως έγινε επίσημα γνωστό η Katrin Adt, θα είναι αυτή που θα αντικαταστήσει την Annette Winkler, παίρνοντας τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της γερμανικής εταιρείας. Η Adt που ήταν επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων της Smart και υπήρξε αντιπρόεδρος της Daimler στον τομέα των ανθρώπινων πόρων, κρίθηκε ως η καλύτερη επιλογή και έτσι θα αναλάβει τα ηνία της φίρμας.
«Η Katrin Adt έχει χρόνια διεθνής εμπειρίας», δήλωσε η Britta Seeger, επικεφαλής των πωλήσεων της Mercedes και συνέχισε «Με την εμπειρία της σε διάφορες θέσεις στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ θα κατευθύνει έξυπνα ένα επιτυχημένο μέλλον για την εταιρεία».
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η 46χρονη Adt αναλαμβάνει να αντικαταστήσει την 58χρονη Winkler, η οποία θα παραδώσει τη θέση της στα τέλη του Σεπτέμβρη, ωστόσο δεν θα απομακρυνθεί από την εταιρεία καθώς θα παραμείνει ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου στη Νότια Αφρική.

Toyota
moto