Με το 2017 Ford Fiesta WRC θα τρέχει τη νέα σεζόν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier

Με το 2017 Ford Fiesta WRC θα τρέχει τη νέα σεζόν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier

Στην M-Sport ο Ogier

3.927 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2016)

Ο περσινός πρωταθλητής του WRC, Sebastien Ogier, ανακοινώθηκε ως πρώτος οδηγός στην ομάδα M-Sport, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2017.

Η έξοδος-σοκ της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Volkswagen από το WRC για τα επόμενα χρόνια και ως αποτέλεσμα του σκανδάλου dieselgate που έπληξε οικονομικά την εταιρεία, άφησε ξεκρέμαστο και τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, Sebastien Ogier.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Έχοντας κερδίσει όμως και το περσινό πρωτάθλημα, ήταν μόνο θέμα χρόνου και… χρημάτων, μέχρι να βρει ο γάλλος οδηγός, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 
Αυτός δεν είναι άλλος λοιπόν, από την M-Sport, η οποία και ανακοίνωσε τη σχετική συμφωνία, λίγες μόνο ώρες, μετά την παρουσίαση και του νέου της αυτοκινήτου, του 2017 Ford Fiesta WRC.
 
Σύμφωνα με την M-Sport μάλιστα, ο Ogier έδωσε το τελικό «ok» για τη συμφωνία αφού πρώτα δοκίμασε ο ίδιος το νέο μοντέλο της ομάδας, την προηγούμενη εβδομάδα στην Ουαλία.
 
Με αυτή την απόφαση δε, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2017, θα συνεργαστεί και πάλι με τον Julien Ingrassia, με τον οποίο και είχε δημιουργήσει το κορυφαίο δίδυμο του WRC το 2008, κατακτώντας  συνολικά τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, 38 νίκες και 56 βάθρα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto