Στην Toro Rosso ο Alexander Albon.

Όπως ολά δείχνουν αυτές θα είναι οι ομάδες για τη νέα σεζόν.

Στην Toro Rosso ο Alexander Albon

2.065 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2018)

Τον οδηγό που θα πλαισιώσει τον Daniil Kvyat, αναλαμβάνοντας να οδηγήσει το δεύτερο μονοθέσιο της Toro Rosso στη νέα σεζόν της Formula 1 ανακοίνωσε η ομάδα. Ο εκλεκτός λοιπόν της Toro Rosso-Honda, είναι ο Alexander Albon ολοκληρώνοντας έτσι ένα ακόμα δίδυμο.

Ο Albon ο οποίος βρίσκονταν στην κορυφή της λίστας από τον Οκτώβριο, στις πρώτες τους δηλώσεις τόνισε: Είναι τόσο εκπληκτικό που θα είμαι στη Formula 1 τη νέα σεζόν» είπε αρχικά και συνέχισε «Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και προσπάθησα να εντυπωσιάσω κάθε φορά που μπήκα στο αυτοκίνητο. Πάντα ονειρευόμουν την F1».
Από τη μεριά του ο επικεφαλής της Toro Rosso, Franz Tost σημείωσε: «Ο Alexander είχε μια εντυπωσιακή σεζόν στη Formula 2 το 2018. Κέρδισε τέσσερις αγώνες και τελείωσε τρίτος στο πρωτάθλημα. Ο τρόπος με τον οποίο είναι σε θέση να προσπεράσει πολλούς από τους αντιπάλους του στους αγώνες δείχνει ότι είναι έτοιμος και ώριμος για να αγωνιστεί στη Formula 1. Με τον Daniil και τον Alex έχουμε δύο νέους, πολύ ισχυρούς και ανταγωνιστικούς οδηγούς».
 
Πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη γνωρίζουμε τους 19 από τους 20 οδηγούς που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Formula 1 στο πρωτάθλημα του 2019. Ουσιαστικά η μόνο εκκρεμότητα που υπάρχει είναι η ανακοίνωση του Lance Stroll στην Force India.    

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center