Το σήριαλ με την υπόθεση του Carlos Ghosn καλά κρατεί.

Στην αντεπίθεση ο Ghosn

1.559 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2019)

Το σήριαλ με την υπόθεση του Carlos Ghosn καλά κρατεί και αναμένεται να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς ο πρώην ισχυρός άντρας της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για απάτες, ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η ολλανδική εφημερίδα NRC, ο Carlos Ghosn ξεκίνησε δικαστική διαμάχη κόντρα στις Nissan Motor και Mitsubishi Motors, καθώς αμφότερες τον απομάκρυναν από τη θέση του Προέδρου, έπειτα από τις κατηγορίες υπεξαίρεσης οι οποίες τον βαραίνουν.
 
Ο Ghosn ζητά από τις δύο ιαπωνικές εταιρείες 15 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, καθώς σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, δεν ακολουθήθηκαν όλα τα νόμιμα βήματα που έπρεπε προκειμένου να απολυθεί ο πελάτης του.
 
«Στην Ολλανδία, αν θέλετε να απολύσετε έναν στέλεχος, πρέπει πρώτα να του πείτε γιατί κατηγορείται και πρέπει να του παράσχετε τα αποδεικτικά στοιχεία για τις κατηγορίες. Κανένα από αυτά δεν έχει συμβεί», δήλωσε ο δικηγόρος Laurens de Graaf στην εφημερίδα NRC. Το περιφερειακό δικαστήριο του ¶μστερνταμ εξετάζει την υπόθεση, αλλά δεν έχει θέσει ακόμα ημερομηνία της πρώτης δίκης.
 
Αν αναρωτιέστε για πιο λόγο συμβαίνει αυτό στην Ολλανδία, να σημειώσουμε πως η εταιρεία που βασίζεται η συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi έχει συσταθεί στη «χώρα της τουλίπας».
 
Πλέον θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη και αυτής της υπόθεσης, η οποία προστίθεται σε ένα σήριαλ το οποίο κρατά από τις 19 Νοεμβρίου του 2018 όταν ο Carlos Ghosn είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στις ιαπωνικές φυλακές.   

NEO PROACE
NISSAN