Ο τεχνικός υπεύθυνος του συνεργείου της Nissan Κυριακούδης, κος Κυριακούδης Απόστολος, τιμήθηκε από τη Nissan Ευρώπης στο 11ο The Elite NISTEC.

Στιγμιότυπο από τη βράβευση.

Το βραβείο συνοδεύτηκε από ονομαστική τιμητική κορνίζα, η οποία και θα κοσμεί τους τοίχους της Nissan Κυριακούδης.

Στην elite της Ευρώπης η Νissan Κυριακούδης

5.339 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Ο τεχνικός υπεύθυνος των συνεργείων της Nissan «Κυριακούδης» βραβεύθηκε στο Παρίσι από τη Nissan Ευρώπης και ανήκει πλέον στην elite των τεχνικών της μάρκας.

Ο τεχνικός υπεύθυνος του συνεργείου της Nissan Κυριακούδης, κος Κυριακούδης Απόστολος, τιμήθηκε από τη Nissan Ευρώπης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εκπαίδευσης της Renault, le Plessis Robinson, στο Παρίσι της Γαλλίας. Αυτή η μεγάλης σημασίας βράβευση  στον ενδέκατο διαγωνισμό «The Elite NISTEC 2018» κατατάσσει τόσο τον ίδιο, όσο και την Nissan Κυριακούδης στην elite των συνεργατών του ευρωπαϊκού τμήματος της μάρκας.
 

Σημειώνεται πως, η εταιρεια Κυριακουδης Α.Ε είναι επίσημος συνεργάτης της Nissan απο 1991 μέχρι και σήμερα, ενώ δεν είναι η πρώτη βράβευση που έχει στο ενεργητικό της καθώς, το 2009 της απονεμήθηκε το βραβείο «Global Nissan Sales and Service Way Award» ανάμεσα σε εκατοντάδες εμπόρους Nissan παγκοσμίως.

Τέλος, σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, ο βασικός σκοπός που έχουν θέσει όλα αυτά τα χρόνια είναι είναι η σωστή, άμεση και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη σε όλους τους τομείς.

Mercedes
moto