Ο θρυλικός οδηγός νοσηλεύεται στη Βιέννη.

Στην εντατική ο Νίκι Λάουντα

2.029 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2019)

Ο θρύλος της Formula 1, Νίκι Λάουντα, μπήκε εσπευσμένα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, πέντε μήνες μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονα στην οποία υπεβλήθη.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εισήχθη στο νοσοκομείο της Βιέννης χθες το βράδυ με γρίπη βαριάς μορφής και νοσηλεύεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστριακού Τύπου, στην εντατική. Σημειώνουμε πως, ο 69χρονος πρών «πιλότος» της F1 και μη εκτελεστικός πρόεδρος της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes είχε υποβληθεί πριν περίπου 5 μήνες σε μεταμόσχευση πνεύμονα, γι΄αυτό και διακομίστηκε από την Ίμπιζα ,όπου βρισκόταν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, στην Αυστρία.
 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ωστόσο, διεθνή Μέσα υποστηρίζουν πως οι λόγοι της εσπευσμένης εισαγωγής του είναι καθαρά προληπτικοί. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως προ 42 ετών ο 69χρονος σήμερα Lauda είχε ένα φοβερό ατύχημα στην πίστα του Nurburgring που είχε ως αποτέλεσμα η Ferrari του να τυλιχθεί στις φλόγες και ο ίδιος να εισπνεύσει τοξικά αέρια, που έκαναν τα πνευμόνια του πιο ευαίσθητα. Από την άλλη βέβαια, οι θεράποντες ιατροί δεν συσχέτισαν σε καμία περίπτωση την μεταμόσχευση με το γεγονός εκείνο.

Mercedes
test center