Oι δύο πιλότοι.

Στηρίζει Vettel ο Hamilton

5.912 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Στήριξη από εκεί που δεν το περίμενε πήρε ο Sebastian Vettel. Διαβάστε τι είπαν οι δύο πιλότοι σχετικά.

Στήριξη στο πρόσωπο του φαινομενικά μεγάλου του αντιπάλου για το πρωτάθλημα, του Lewis Hamilton, βρήκε ο Sebastian Vettel σε μια δύσκολο περίοδο για αυτόν καθώς κριτικάρεται σκληρά από τον ιταλικό Τύπο.

Ο Hamilton είπε συγκεκριμένα: «Πιστεύω ότι θα επιστρέψει μετά από αυτό δυνατός. Δείτε τους μεγάλους αθλητές που παίζουν τένις, είναι ένας από αυτούς στην F1. Είχε έναν δύσκολο αγώνα αλλά είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, θα επανακάμψει και θα είναι ακόμη πιο δυνατός στον επόμενο αγώνα. Αυτό κάνουν οι μεγάλοι αθλητές».

Από την πλευρά του, ο 32χρονος Γερμανός φάνηκε πως είναι ψύχραιμος με όλα όσα συμβαίνουν. Ο ίδιος είπε: «Πρέπει να είσαι δίκαιος στην κρίση σου για αυτόν τον ένα γύρο. Προφανώς δεν ήταν ένας καλός γύρος με αυτό που συνέβη αλλά πριν από αυτόν οι γύροι ήταν πολύ δυνατοί. Ξεκινήσαμε 6οι και δεν βρεθήκαμε τυχαία στην Τρίτη θέση. Μπορείς να ισχυριστείς ότι βοήθησε το Safety Car αλλά και στο πρώτο μέρος καταφέραμε να είμαστε καλοί σε κάτι που οι άλλοι δεν είχαν προσπαθήσει.»

Ο Γερμανός στους τελευταίους τρεις αγώνες έχει δει τον νεαρό Lerclerc, που τρέχει με το ίδιο μονοθέσιο, να βρίσκεται μπροστά του τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον αγώνα.
 

ELASTIKA 2024
NISSAN