Η McLaren Automotive ανακοίνωσε σήμερα στην έκθεση του Ντουμπάι πως το επόμενο μοντέλο της που θα ανήκει στη σειρά Ultimate Series, θα παρουσιαστεί διαδικτυακά στις 10 Δεκεμβρίου.

Στις 10 Δεκεμβρίου η νέα απόλυτη McLaren

1.924 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2017)

Το ραντεβού κλείστηκε. Το επίσημο ντεμπούτο της νέας McLaren Ultimate Series θα γίνει το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, με τη βρετανική εταιρεία να μας συστήνει με το νέο απόλυτο μοντέλο της νωρίτερα, στις 10 Δεκεμβρίου.

Μετά από μία πρώτη προωθητική εικόνα, η McLaren Automotive ανακοίνωσε σήμερα στην έκθεση του Ντουμπάι πως το επόμενο μοντέλο της που θα ανήκει στη σειρά Ultimate Series, θα παρουσιαστεί διαδικτυακά στις 10 Δεκεμβρίου.
 
Στο νέο Ultimate Series μοντέλο θυσιάζεται μέρος της καθημερινής ευχρηστίας, προκειμένου ο οδηγός να έχει την απόλυτη εμπειρία εντός πίστας. Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε ώστε να αποτελέσει την απόλυτη McLaren με άδεια κυκλοφορίας στους δρόμους και θα αποτελέσει το τρίτο από τα 15 νέα μοντέλα που ετοιμάζει η εταιρεία ως το 2022, σύμφωνα με το εταιρικό πλάνο Track22. Θα προηγηθεί του άλλου οχήματος της οικογένειας Ultimate Series, που προς το παρόν έχει το κωδικό όνομα BP23 και το οποίο φιλοδοξεί να γίνει το πρώτο Hyper-GT μοντέλο του κόσμου.
   
Υπενθυμίζουμε πως η σειρά Ultimate Series τοποθετείται πάνω από την Super Series, τα μοντέλα της οποίας αποτελούν τον πυρήνα της McLaren. Τα νέα μοντέλα έρχονται να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν οι McLaren P1 και McLaren P1 GTR. Όπως αυτά, έτσι και τα νέας γενιάς οχήματα McLaren Ultimate Series θα παραχθούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.
 
Η βρετανική εταιρεία συνοδεύει την ανακοίνωσή της με μία νέα, δεύτερη, προωθητική εικόνα, στην οποία βλέπουμε εκ νέου μέρος του πίσω τμήματος του οχήματος. Το παγκόσμιο ντεμπούτο της νέας McLaren προγραμματίζεται να γίνει τον προσεχή Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

PEIRAIOS LEASING
test center