Το νέο MINI John Cooper Works (JCW) GP μετράει αντίστροφα για την παγκόσμια πρεμιέρα του.

Το νέο MINI John Cooper Works (JCW) GP σε παλαιότερη εικόνα χωρίς καμουφλάζ.

Στις 20 Νοεμβρίου το MINI JCW GP

1.488 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2019)

Είναι πλέον επίσημο! Το νέο MINI John Cooper Works (JCW) GP μετράει αντίστροφα για την παγκόσμια πρεμιέρα του η οποία θα γίνει σε λίγες ημέρες στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος `Αντζελες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει επίσημα η μάρκα, το περιορισμένης έκδοσης μοντέλο θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του BMW Group που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στην αμερικανική πόλη.
 
Έχοντας τον τίτλο του πιο γρήγορου ΜΙΝΙ για τον δρόμο, το μοντέλο θα διαθέτει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα TwinPower Turbo που θα προσφέρει περισσότερα από 300 άλογα. Ενώ οι τελικοί αριθμοί παραμένουν ακόμα επτασφράγιστο μυστικό, να πούμε πως το John Cooper Works GP αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρας βενζίνης που βρίσκεται στη νέα BMW M235i Gran Coupe. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να αναμένουμε ότι το μοντέλο θα έχει ισχύ 306 ίππων και 450 Nm ροπής.
 
Εκτός από τον ισχυρό κινητήρα, η MINI επιβεβαίωσε ότι το GP θα έχει «τεχνολογία ανάρτησης ειδικά σχεδιασμένη για το μοντέλο», βελτιστοποιημένη κατασκευή και συγκεκριμένες αεροδυναμικές ιδιότητες.
 
Τέλος, η παραγωγή θα περιοριστεί σε 3.000 μονάδες και οι παραδόσεις θα αρχίσουν το επόμενο έτος. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η φίρμα.

NEO TRAFIC
moto