Μία από τις teaser εικόνες της νέας Maserati.

Στις 20/2 τα «βαφτίσια» της νέας Maserati

1.615 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2020)

Πριν από λίγο διάστημα η Maserati κυκλοφόρησε κάποιες εικόνες που παρουσίαζαν το νέο μοντέλο πάνω στο οποίο εργάζεται και μόνο αυτό. Καμία άλλη πληροφορία δεν δόθηκε. Αυτό αναμένεται να αλλάξει σε λίγες ημέρες όταν και θα γίνει γνωστό το όνομα το!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη μάρκα, το όνομα της νέας Maserati θα αποκαλυφθεί στις 20 Φεβρουαρίου, είδηση η οποία έγινε γνωστή μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram, την οποία μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου. Η φημολογία σχετικά με τα επερχόμενα… βαφτίσια δίνει και παίρνει με επικρατέστερο όνομα να είναι το Alfieri, το όνομα δηλαδή που είχαμε δει σε ένα πρωτότυπο της ιταλικής φίρμας το 2014.
 
Από κει και πέρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα διαθέτει ένα V6 κινητήρα ο οποίος έχει εξελιχθεί αποκλειστικά από τη Maserati, αποτινάσσοντας από πάνω της ένα μοτέρ από τη Ferrari. Παράλληλα δεν αποκλείεται την έκδοση με τον κινητήρα καύσης του νέου μοντέλου να ακολουθήσει και μία ηλεκτρική, ωστόσο αυτό μένει να φανεί. Τέλος, γνωρίζουμε ότι το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του τον Μάιο στοιχείο που ήταν το βασικό θέμα των πρώτων teaser εικόνων της Maserati.
 
Επιλέξτε το «View Profile» για να δείτε ολόκληρο το βίντεο  
 

NEO TRANSPORTER
test center