Tο μοντέλο θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming.

H Taycan θα αποκαλυφθεί ταυτόχρονα σε τρεις χώρες, την Κίνα, τον Καναδά και τη Γερμανία.

Στις 4/9 το ντεμπούτο της Porsche Taycan

2.399 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2019)

Save the date: Η Porsche γνωστοποίησε και επίσημα τον τόπο και τον χρόνο που θα κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας Taycan!

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής που θα κατασκευάσει η Porsche είναι η Taycan, η οποία έχει αρχίσει να μας απασχολεί πολύ καιρό τώρα. Αν και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε κάποια πράματα για το αυτοκίνητο αυτό που δεν ξέρουμε είναι πότε θα ακριβώς θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα. Η γερμανική φίρμα λοιπόν έβαλε τέλος στην αγωνία καθώς ενημέρωσε επίσημα πως το μοντέλο θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming.
 
Μάλιστα εκτός από την ημερομηνία, η Porsche γνωστοποίησε πως η Taycan θα αποκαλυφθεί ταυτόχρονα σε τρεις χώρες, την Κίνα, τον Καναδά και τη Γερμανία, από ισάριθμα events που θα πραγματοποιηθούν στις τρεις διαφορετικές ηπείρους.
 
Σε ό,τι αφορά τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως δύο ηλεκτροκινητήρες θα παράγουν συνδυασμένη ισχύ μεγαλύτερη από 600 ίππους, ενώ το πακέτο μπαταριών περίπου 90 kWh με το οποίο θα εξοπλίζεται θα τις δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί για περισσότερα από 500 χιλιόμετρα (NEDC). Όταν αυτή αδειάσει με μόλις τέσσερα λεπτά φόρτισης θα είναι σε θέση να κινήσει το αυτοκίνητο για 100 χιλιόμετρα. Τέλος το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα θα πραγματοποιείται σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα.
 
Σημειώστε την 4η Σεπτεμβρίου 2019 στα ημερολόγιά σας όταν και θα δούμε και θα μάθουμε τα πάντα για την Porsche Taycan.  

Mercedes
test center