Στις 8 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα της Alfa Romeo Tonale
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις 8 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα της Alfa Romeo Tonale

2.189 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Στις 8 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο της Alfa Romeo Tonale, όπως επίσημα ανακοίνωσε η εταιρεία!

Έρχεται...

Την περιμένουμε πάρα πολύ καιρό, ωστόσο ήρθε η ώρα επιτέλους να παρουσιαστεί. Ο λόγος για την Alfa Romeo Tonale που θα κάνει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στις 8 Φεβρουαρίου. Μάλιστα η ιταλική μάρκα συνοδεύει το ντεμπούτο της με τη φράση «La Metamorfosi» θέλοντας προφανώς να ταυτίσει το νέο SUV με την αρχή της μεταμόρφωσης της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μήκος 4.528 χλστ. και 2.636 χλστ μεταξόνιο.

Η Alfa Romeo δεν προχώρησε σε περεταίρω πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο SUV, οπότε και θα πρέπει να αρκεστούμε σε αυτά που μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει με τη μορφή φημολογίας όλο αυτόν τον καιρό που περιμένουμε το μοντέλο. Σύμφωνα λοιπόν με τις πιο πρόσφατες διαρροές, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί από την μάρκα, η Alfa Romeo Tonale θα έχει μήκος 4.528 χιλιοστά, πλάτος 1.835 χλστ. χωρίς τους εξωτερικούς καθρέπτες, ύψος 1.604 χλστ. και μεταξόνιο 2.636 χιλιοστών.

Παρόμοια σχεδίαση με του πρωτότυπου

Εξωτερικά το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να υιοθετήσει, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, τον ίδιο πρόβολο με το πρωτότυπο, με την χαρακτηριστική τριγωνική γρίλια στο κέντρο και τον προφυλακτήρα που έχουν μεταφερθεί αυτούσιοι.  Στο πλάι, σε αντίθεση με το αρχικό concept η έκδοση παραγωγής θα εξοπλίζεται με παραδοσιακούς καθρέπτες και χερούλια στις πόρτες, ενώ στο πίσω μέρος η σχεδίαση του αυτοκινήτου παραγωγής είναι σε μεγάλο βαθμό ταυτόσημη με αυτή του πρωτότυπου. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto