Στην επιβεβαίωση της παραγωγής του Santa Cruz προχώρησε η Hyundai.

Tο Santa Cruz θα ξεκινήσει την παραγωγή του το 2021 στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αλαμπάμα.

Στις αγορές το 2021 το Hyundai Santa Cruz

2.786 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2019)

Στην επιβεβαίωση της παραγωγής του Santa Cruz προχώρησε η Hyundai, το οποίο μελλοντικά θα αποτελέσει μία ακόμα επιλογή στην κατηγορά των pick-up.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η μάρκα το Santa Cruz θα ξεκινήσει την παραγωγή του το 2021 στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αλαμπάμα, παράλληλα με τα μοντέλα Santa Fe, Sonata και Elantra. Για να συμβεί αυτό το εν λόγω εργοστάσιο θα λάβει επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 410 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και νέες δομές εντός αυτού. Μάλιστα γίνεται λόγος πως 200 νέοι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν, ενώ μέσα της περιοχής υποστηρίζουν λόγω του νέου μοντέλου, οι τοπικοί προμηθευτές και εταιρείες εφοδιασμού που συνεργάζονται με τη Hyundai θα απασχολούν επιπλέον 1.000 άτομα.
 
Από κει και πέρα η κορεατική μάρκα είπε πως το Santa Cruz θα συνδυάσει τα χαρακτηριστικά ενός καθημερινού compact αυτοκινήτου, αλλά με όλα τα επιπλέον στοιχεία που προσφέρουν τα pick-up.
 
Λίγες είναι πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το νοτιοκορεάτικο pick-up. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Tucson και θα προσφέρεται με δύο κινητήρες, ένα 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ 166 ίππων και 204 Νm ροπής αλλά και έναν κινητήρα 2,4 λίτρων με ισχύ 183 ίππων. Παράλληλα η φημολογία αναφέρει πως η τετρακίνηση θα είναι στάνταρ.   

Mercedes
test center