Tο μοντέλο βρίσκεται στο Nurburgring όπου και πραγματοποιεί δοκιμαστικούς γύρους.

Στο Nurburgring η νέα GLA (+vid)

3.172 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2018)

Πάνω στην κατασκευή της νέας Mercedes GLA εργάζεται πυρετωδώς η φίρμα, με το μοντέλο να βρίσκεται στο Nurburgring όπου και πραγματοποιεί δοκιμαστικούς γύρους όπως κατέγραψαν και οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί που βρέθηκαν στο σημείο.

Το μοντέλο έχοντας το απαραίτητο καμουφλάζ, συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης στην «πράσινη κόλαση» μέχρι να κάνει την εμφάνισή του στο κοινό στο άμεσο μέλλον.
 
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο φήμες κάνουν λόγο πως όταν θα κάνει την εμφάνισή του θα έχει πιο ευρύχωρο εσωτερικό στο οποίο θα υπάρχει ένα πλήρως διαμορφώσιμο κεντρικό πάνελ με οθόνη, ένα πολύ εξελιγμένο interface επικοινωνίας με πλήθος συσκευών τηλεφώνου, δραστικά βελτιωμένο σύστημα φωνητικών εντολών αλλά και μια μεγάλη δέσμη από βοηθήματα.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η νέα GLA θα βασιστεί πάνω στην MFA2 πλατφόρμα, την οποία χρησιμοποιεί και η GLB, με την γερμανική μάρκα να αναμένεται να προσφέρει και μία coupe έκδοση που θα διαμορφωθεί όπως οι αντίστοιχες GLC και GLE Cοupe, αποτελώντας δηλαδή μια σπορτίφ, lifestyle παραλλαγή.
Ως βασικό αντίπαλο η GLA Coupe βάζει στο στόχαστρο τη BΜW X2 αλλά και το επερχόμενο Audi Q4, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα μηχανικά μέρη και στις δύο GLA θα προέλθουν από την A-Class. 
 
Δείτε το βίντεο με τους δοκιμαστικούς γύρους της GLA   
 

Toyota
moto