Το επερχόμενο μοντέλο της βρετανικής φίρμας εντοπίστηκε από τους φωτογραφικούς φακούς «κατασκόπων» να πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα του Nurburgring.

Στις 12 Ιουλίου η McLaren 600LT θα ντεμπουτάρει στο Goodwood Festival of Speed.

Στο Nurburgring η νέα McLaren 600LT

1.956 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2018)

Το τελευταίο «στολίδι» της McLaren έκανε την εμφάνισή του μέσω κατασκοπευτικών φωτογραφιών. Ο λόγος για την καμουφλαρισμένη McLaren 600LT. Δείτε περισσότερα.

Το επερχόμενο μοντέλο της βρετανικής φίρμας εντοπίστηκε από τους φωτογραφικούς φακούς «κατασκόπων» να πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα του Nurburgring, λίγο πριν αφαιρέσει από πάνω της το βαρύ καμουφλάζ και συστηθεί στο κοινό, μέσω του Goodwood Festival of Speed.
 
Οι εικόνες αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν τις εικόνες teaser που είχε δημοσιοποιήσει η μάρκα, κάτι το οποίο φαίνεται από τις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που δεν βρίσκονται στο κλασικό σημείο, αλλά «βγαίνουν» έξω από το κάλυμμά της μηχανής στο πίσω μέρος. Από κει και πέρα μπορούμε να δούμε ότι η 600LT (Long Tail), διαθέτει μία μεγάλη αεροτομή, ενώ οι δυναμικές γραμμές και πλαϊνές ποδιές είναι μέρος του σχεδιασμού.
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει σε αντίθεση με τις φήμες που αναφέρουν πως όλα δείχνουν ότι το νέο σπορ μοντέλο όταν θα κάνει την εμφάνισή του θα παίρνει ισχύ από ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 3,8 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει περίπου 600 ίππους.
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα όλες μας οι απορίες θα λυθούν στις 12 Ιουλίου, όταν και η McLaren 600LT θα ντεμπουτάρει στο Goodwood Festival of Speed.

PEIRAIOS LEASING
OPEL