Η Urus είναι το πρώτο SUV που κατασκευάζει η Lamborghini από το 1986.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Urus είναι το πρώτο SUV που κατασκευάζει η Lamborghini από το 1986.

Στο Ring η Lamborghini Urus

2.877 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2017)

Η Lamborghini συνεχίζει την εξέλιξη του πρώτου της SUV της Urus. Αυτή τη φορά έχουμε φωτογραφίες που τη δείχνει να κάνει δοκιμές στο Nurburgring.

Το νέο SUV της Lamborghini θα παρουσιαστεί το 2018 και θα είναι διαθέσιμο με ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης και έναν υπερτροφοδοτούμενο V8.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ιταλική εταιρεία χρησιμοποιεί κινητήρα με τούρμπο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ιταλική εταιρεία χρησιμοποιεί κινητήρα με τούρμπο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η Lamborghini Urus συνελήφθη να κάνει δοκιμές στο Nürburgring για πρώτη φορά καθώς πλησιάζει η ώρα της επίσημης παρουσίασης. Παρά το έντονο καμουφλάζ, είναι ξεκάθαρο ότι η έκδοση παραγωγής του τετρακίνητου SUV θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από το σχεδιασμό του concept που είδαμε στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου το 2012. Αν και οι κατασκοπευτικές εικόνες δείχνουν ένα αμάξωμα με γωνίες και έντονες ακμές, το εσωτερικό θα είναι σημαντικά πιο άνετο και συμβατικό.
 
Το πρώτο SUV της Lamborghini από το μακρινό 1986 και το LM002 θα κατασκευαστεί στην ίδια πλατφόρμα που βασίζονται και τα Audi Q7, Bentley Bentayga και η Porsche Cayenne που θα βγει το 2018. Θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που εκτός από τον V8 κινητήρα βενζίνης των 4.0 λτ. με τα δύο τούρμπο απόδοσης 660 ίππων, θα προσφέρεται και με ένα plug-in υβριδικό σύνολο. Το σύνολο των 4.0 λτ. θα είναι ο πρώτος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας της εταιρείας. Οι .υπεύθυνοι της Lamborghini απέφυγαν τις ατμοσφαιρικές μονάδες V10 και V12 από τις Huracán και Aventador για το νέο SUV τους, επιδιώκοντας την καλύτερη οικονομία καυσίμου και την προσφορά δύναμης σε μεγαλύτερο εύρος στροφών.
Η Lamborghini έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι δεν θα προσφέρει την Urus σε εκδόσεις με την κίνηση μόνο πίσω. Αυτό συμβαδίζει με τη στρατηγική της για την Aventador, αλλά όχι και τη Huracán, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο ως τετρακίνητη όσο και ως πισωκίνητη.
 
Το SUV της Lamborghini θα βρει απέναντί του στην πολυτελή κατηγορία την Bentayga, το Range Rover SVAutobiography Dynamic και την επικείμενη Rolls-Royce Cullinan ενώ υπό εξέταση είναι το σενάριο να βγούνε ειδικές εκδόσεις της Urus όπως μια Superveloce ή κάποια έκδοση με περισσότερη έμφαση στην πολυτέλεια. Η παραγωγή της Urus αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι και οι τιμές πιθανότατα θα κινηθούν περίπου στις 210.000 ευρώ.
 
Η Lamborghini παρουσιάζει έντονη ανάπτυξη μέσω των πωλήσεων της Huracán και της Aventador. Η εταιρεία έχει προσλάβει επιπλέον προσωπικό για την προετοιμασία της παραγωγής της Urus και έχει ως στόχο να διπλασιάσει τις πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το 2019. Γι` αυτό το λόγο το εργοστάσιο στη SantΆAgata, στη Μπολόνια της Ιταλίας έχει προγραμματιστεί να διπλασιαστεί σε μέγεθος ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.
 
Η μεγάλη καθυστέρηση από την πρώτη φορά που είδαμε το concept στο Πεκίνο πριν από πέντε χρόνια οδήγησαν σε εικασίες ότι Urus θα μπορούσε να ακυρωθεί, αλλά αυτές οι κατασκοπευτικές εικόνες δείχνουν ότι η εξέλιξη βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto