VW ID.4 έκανε 56.000+ χιλιόμετρα σε 100 ημέρες
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW ID.4 έκανε 56.000+ χιλιόμετρα σε 100 ημέρες

2.515 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2021)

Στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες (Guinness) βρίσκεται πλέον το ηλεκτρικό Volkswagen ID.4, καθώς πραγματοποίησε το πιο μεγάλο συνεχές ταξίδι που έχει σημειωθεί σε μία μόνο χώρα.

Ο Rainer Zietlow και ο Derek Collins πέρασαν τις τελευταίες 100 ημέρες της ζωής τους σε ένα πλήρως ηλεκτρικό VW ID.4, όπου και επισκέφτηκαν περισσότερες από 600 αντιπροσωπείες της Volkswagen στις ΗΠΑ. Για τις προσπάθειές τους, επιβραβεύτηκαν με ένα ρεκόρ Γκίνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

56.327 χιλιόμετρα σε 100 ημέρες 

Το επίτευγμα που έφερε την βράβευσή τους ήταν πως κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πιο μακρύ και συνεχές ταξίδι με μη ηλιακό ηλεκτρικό όχημα σε μία μόνο χώρα. Για να μιλήσουμε με αριθμούς, η απόσταση που κάλυψαν με το ηλεκτρικό ID.4 ανήρθε σε περισσότερα από 56.327 χιλιόμετρα (35.000 μίλια) και όπως προαναφέραμε διήρκησε 100 ήμερες. Σε αυτό το διάστημα οι δύο άνδρες επισκέφτηκαν 628 αντιπροσωπείες της VW διασκορπισμένες σε 48 πολιτείες των ΗΠΑ. Μάλιστα όχι απλώς έκαναν νέα ρεκόρ, αλλά διπλασίασαν το προηγούμενο!
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Rainer Zietlow είναι γνωστός για ανάλογα εγχειρήματα στο παρελθόν, αφού είχε καταφέρει να οδηγήσει από την Αλάσκα στην Αργεντινή σε μόλις 12 ημέρες και από το νοτιότερο σημείο της Αφρικής στο βορειότερο σημείο της Ευρώπης σε μόλις εννέα ημέρες με ένα VW Touareg.
 

«Τα ηλεκτρικά είναι μία ρεαλιστική εναλλακτική λύση αντί των βενζινοκίνητων» 

Το έπαθλο απονεμήθηκε στους δύο άνδρες όταν επέστρεψαν στα κεντρικά γραφεία της Volkswagen USA στο Herndon της Βιρτζίνια. Εκεί ο Hein Schafer, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Marketing και Στρατηγικής Προϊόντων, της Volkswagen Αμερικής είπε: «Το επίτευγμά τους είναι μια σημαντική αναγνώριση για ολόκληρο το φάσμα των ηλεκτρικών μοντέλων της VW, όντας η απόδειξη ότι το ID.4 είναι μια πολύ ρεαλιστική και ικανή εναλλακτική λύση αντί οχημάτων βενζίνης».

Απέδειξε κάτι με αυτό ή όχι;
-56.327 χιλιόμετρα σε 100 ημέρες έκανε ένα VW ID.4.
-Μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.
Το ρεκόρ ανήκει στο ID.4 ή στο αναπτυγμένο δίκτυο φόρτισης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto