Στο δρόμο η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο δρόμο η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

3.233 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2022)

Στα «πράσα» πιάστηκε η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio και οι εικόνες δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Διαφορετική «υπογραφή» στα πίσω φώτα

Είναι γνωστό πως η Alfa Romeo ετοιμάζει την ανανεωμένη Stelvio, ωστόσο πλέον αυτό αποτυπώθηκε και σε εικόνα, αφού ένα από τα δοκιμαστικά πρωτότυπα και μάλιστα Quadrifoglio έκδοση εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια που πραγματοποιούσε τα συνηθισμένα τεστ στο δρόμο! Από τις εικόνες που υπάρχουν στη διάθεσή μας, αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι τα ελαφρώς διαφοροποιημένα πίσω φώτα με νέα γραφικά full-LED και μια πιο σκούρα απόχρωση. Ωστόσο, το σχήμα των πίσω φώτων έχει παραμείνει ίδιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Νέα φωτιστικά σώματα μπροστά

Ένα «λίφτινγκ» συνήθως διαθέτει επανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, αλλά αυτοί της Quadrifoglio φαίνονται αμετάβλητοι, τουλάχιστον σε αυτό το όχημα που καταγράφηκε από τους φωτογράφους. Από το καμουφλάζ επιβεβαιώνεται ότι σημαντικές αλλαγές έχουν υπάρξει στα μπροστά φωτιστικά σώματα , που όπως φαίνεται ακολουθούν το σχέδιο της Tonale με τρία επιμέρους μικρότερα LED να βρίσκονται σε κάθε μεριά.

Έρχονται αναβαθμίσεις και στην καμπίνα

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως και η καμπίνα της Stelvio θα αναβαθμιστεί, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο θα λάβει νέο σύστημα ψυχαγωγίας, μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων και άλλες ανέσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda