Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη «παίζουμε μπάλα» με την εθνική αυτοκινητική ομάδα, που έχει 4 αναντικατάστατους «παίχτες» στο βασικό της κορμό.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη «παίζουμε μπάλα» με την εθνική αυτοκινητική ομάδα, που έχει 4 αναντικατάστατους «παίχτες» στο βασικό της κορμό.

Στο νέο Auto Τρίτη: Auto Mundial

3.577 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2014)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη «παίζουμε μπάλα» με την εθνική αυτοκινητική ομάδα, που έχει 4 αναντικατάστατους «παίχτες» στο βασικό της κορμό. Επίσης δοκιμάζουμε πρώτοι το ανανεωμένο VW Polo, που πλέον έρχεται με την αύρα του Golf σε εμφάνιση.

Tην ερχόμενη Πέμπτη στη Βραζιλία ανοίγει η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλου 2014. Το auto Tρίτη από αύριο όμως παίζει τη δική του, ξεχωριστή μπάλα με την εθνική αυτοκινήτου και 4 πραγματικούς σταρ, σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. Από την άλλη έχουμε και την επικαιρότητα. Έτσι δοκιμάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα το ανανεωμένο VW Polo 1,2 TSI 90 PS, το οποίο έχει πλέον... Golfοποιηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τόσο στο στιλ, όσο και στις μοντέρνες τεχνολογίες, που υιοθετεί. 
Επίσης ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο δημοφιλείς σελίδες αυτοκινήτου στο Facebook, που είναι εργαλείο του σύγχρονου lifestyle. Kαι μιας και αναφέραμε το lifestyle, στο νέο τεύχος του auto Τρίτη αντιπαραθέτουμε δυο πολυτελή κουπέ: To Audi A5 1,8 TFSI και την BMW 420i. Ποιο άραγε είναι πιο «μουράτο»; Μια ακόμα αντιπαράθεση του τεύχους έχει να κάνει με τα πιο ροπάτα 1.600άρια μικρομεσαία diesel της αγοράς, την Alfa Romeo Giulietta 1,6 JTDM-2 και το νέο Opel Astra 1,6 CDTI 136 PS. Αμφότερα έχουν ροπή 320 Nm! 
Για το τέλος αφήσαμε τo άκρως ενδιαφέρον ειδικό αφιέρωμα για τα προϊόντα που πρέπει να ζητάτε στο συνεργείο σας προς το συμφέρον σας. Αυτά και άλλα περισσότερα, στο νέο auto Τρίτη, που κυκλοφορεί αύριο Τρίτη 10 Ιουνίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto