Στο νέο τεύχος του auto Τρίτη δοκιμάζουμε πρώτοι το ανανεωμένο Yaris, στην υβριδική του εκδοχή.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο νέο τεύχος του auto Τρίτη δοκιμάζουμε πρώτοι το ανανεωμένο Yaris, στην υβριδική του εκδοχή.

Στο νέο Auto Τρίτη: H επέλαση των μικρών

5.850 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2014)

Δοκιμάζουμε πρώτοι το ανανεωμένο υβριδικό Toyota Yaris και ρίχνουμε φως στα νέα μοντέλα που θα ανταγωνιστεί. Mια σειρά από ενδιαφέροντα άρθρα και συγκριτικά ολοκληρώνουν την ύλη ενός ξεχωριστού τεύχους.

Το ανανεωμένο Toyota Yaris είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και το Auto Tρίτη όχι μόνο δοκιμάζει πρώτο την υβριδική του έκδοση, αλλά ρίχνει άπλετο φως σε 3 νέα άμεσα ανταγωνιστικά μοντέλα της μικρής κατηγορίας, που θα λανσαριστούν σύντομα: Hyundai i20, Opel Corsa και Skoda Fabia
Οι εξελίξεις όμως τρέχουν και στην κατηγορία των μίνι. Έτσι το Toyota Aygo και το νέο 1.000άρι Hyundai i10 δίνουν πραγματική μάχη μεταξύ τους τ για το «χρυσό κλειδί» της πόλης. Και επειδή το Auto Τρίτη δε μασάει τα λόγια του, βγάζουμε νικητή.
Δοκιμάζουμε επίσης το «φαρμακερό» Abarth 595 Competizione με το αγωνιστικό στήσιμο και το ιδιαίτερο προφίλ, που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της φίρμας του σκορπιού. Η νέα μόδα που έρχεται είναι το coupe crossover και με τη βοήθεια των κατασκόπων μας θα μάθετε τα σχέδια της BMW και της Mercedes-Benz για τα νέο compact coupe crossover, που ετοιμάζουν και που θα ονομάζονται Χ2 και GLA Coupe αντίστοιχα. Αν αυτά παίρνουν άριστα στο στυλ, υπάρχουν άλλα μοντέλα, που αριστεύουν στην ποιότητα, την οικονομία, τις επιδόσεις, την τεχνολογία και τους χώρους.
Παρουσιάζουμε λοιπόν 9 από αυτά. Σε ένα άλλο σπέσιαλ αφιέρωμα παρουσιάζουμε επιλεγμένα γαλλικά προϊόντα. Και φυσικά όπως σε κάθε τεύχος θα βρείτε προτάσεις για εκδρομές στην Ελλάδα, τιμές μεταχειρισμένων και αναλυτικούς πίνακες τιμών και τεχνικών χαρακτηριστικών για όλα τα μοντέλα της αγοράς.
Όλα αυτά στο νέο auto Tρίτη, που θα βρείτε στα περίπτερα από αύριο…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center